Ekonomi Lüks aracını swarovski taşla kapladı

Lüks aracını swarovski taşla kapladı

Paylaş
Lüks aracını swarovski taşla kapladı

Ankara’da bulunan bir araç kaplama şirketinin sahibi, yaklaşık 500 bin lira değerindeki otomobilini milyonlarca swarovski taşla kapladı.

Başkent’te 11 yıldır araç kaplama işi yapan Mustafa Baranlı, lüks otomobilini milyonlarca swarovski taşla kapladı. Daha önce de farklı tasarımlar ile sosyal medya da vatandaşların ilgisini çekmeyi başaran Baranlı, İstanbul’da FESPA EURASIA Fuarına katılacakları için böyle bir çalışma başlattıklarını ve sloganlarının, “Geceden daha karanlık, gündüzden daha parlak olacağız” olduğunu ifade etti.

'10 GÜN SÜRDÜ, 8 KİLOMETRE TAŞ KULLANDIK'


Masasında bulunan swarovski taşla kaplı bir araç maketinden yola çıkarak işe başladıklarını kaydeden Baranlı, “Aracın tamamlanması yaklaşık 10 gün sürdü ve 8 kilometre taş kullandık. Bu kadar taşla aracı kaplamak gerçekten çok meşakkatli ve zordu” dedi.


MALİYETİ 30 BİN


Swarovski taşın uygulanma aşamasıyla ilgili bilgi veren Baranlı, otomobilin öncelikle gri bir folyoyla kaplandığını, daha sonra da teker teker taşların yerleştirildiğini, otomobili tekrar eski haline getirmek için uygulanan folyonun araca zarar vermeden sökülebileceğini söyledi. Gece gündüz süren çalışmanın ardından projeyi kısa bir sürede bitirdiklerini vurgulayan Baranlı, bu uygulamanın maliyetinin yaklaşık 30 bin lira olduğunu ve şov amaçlı yapıldığını kaydetti.

Haberin Devamı