Hakan Çelik Lüks sınıfa meydan okuyor
HABERİ PAYLAŞ

Lüks sınıfa meydan okuyor

Haberin Devamı

Volkswagen son yıllarda attığı adımlarla iyice premium sınıfa yaklaştı. Alman üreticinin yola çıkardığı iddialı yeni modeli Arteon, lüks markaları ciddi şekilde zorlayacak.

Volkswagen’in ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıttığı ‘Arteon’ Türkiye’ye geliyor. Arteon segmentinin ötesinde bir model olarak göze çarpıyor. Yeni Arteon Türkiye’de yüksek standart donanımıyla Temmuz’da 278 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Lüks sınıfa meydan okuyor

GÖRKEMLİ TASARIM


Geniş kaput üzerinde devam eden ‘V’ şeklindeki karakteristik hatlar, Arteon’un daha geniş görünmesine katkı sağlıyor. Ailelerin ve hobileri olan gençlerin de kullanımına uygun olan Arteon’un bagaj kapasitesi 563 litre ile 1.557 litre arasında değişiyor. Arteon VW Passat’tan 10 santim daha uzun. Arteon, modern ve şık kokpit, gösterge ve kontrolleriyle teknik açıdan da son derece etkileyici.

Lüks sınıfa meydan okuyor

GÜÇLÜ MOTORLAR


Yeni Arteon, ilk etapta 2.0 TDI SCR 150 beygir DSG ve 2.0 TDI SCR 240 beygir 4MOTION DSG motor seçenekleri ile lanse edilecek. 1.5 TSI EVO ACT DSG 150 PS güce sahip motor ise yıl sonuna doğru satışa sunulacak. Yeni 1.5 TSI motor, ileri özellikler sayesinde son derece verimli.

Lüks sınıfa meydan okuyor


4 BİNİN ÜZERİNDE SATILACAK

Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Vedat Uygun müşterilere daha etkin şekilde ulaşmak için interaktif sanal showroom’un kapsam alanını genişlettiklerini söyledi.

Lüks sınıfa meydan okuyor
Vedat Uygun

Uygun, Arteon’un filoda da yüksek ilgi göreceğini düşündüklerini ve bu yılki satış hedeflerinin 4 binin üzerinde olacağını ifade etti. VW Binek Araç Pazarlama Müdürü Çağrı Öztaş ise iki yıl içinde bütünüyle elektrikli olan yeni Volkswagen modellerinin yollara çıkacağını müjdeledi. Bunlar arasında 600 km menzile sahip olan Volkswagen I.D. ayrı bir yere sahip olacak.

RENAULT'DAN KARİZMATİK SUV

Renault’nun SUV sınıfındaki karizmatik temsilcisi Koleos yeni haliyle 162 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Kadjar ve yenilenen Captur’un ardından Koleos’un da pazara sunulmasıyla Renault SUV serisi tamamlanıyor. Güçlü ve kaslı çizgilere sahip tasarımı ile Koleos 4x2 ve 4x4 seçenekleri ile 210 mm zemin yüksekliği sayesinde her türlü arazide sürüş kabiliyeti sunuyor. Eller serbest bagaj kapağı ve arka koltuklara kadar uzanan panoramik açılır tavan Koleos ile yolculuğu keyifli ve konforlu hale getiriyor.

Lüks sınıfa meydan okuyor
Yeni Koleos, Touch ve Icon olmak üzere 2 ekipman seviyesi ve 2 dizel motor seçeneği (1.6dCi 130 beygir X-tronic otomatik 4x2 / 2.0dCi 175 beygir X-tronic 4x4 otomatik) ile satılıyor.

GÜÇLÜ GERİ DÖNÜŞ

Lüks sınıfa meydan okuyor

Berk Çağdaş

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Yeni Koleos ile SUV segmentine güçlü bir geriş dönüş gerçekleştiriyoruz. Renault’nun yeni tasarım kodlarını taşıyan Koleos, bir SUV’dan beklenen kalite ve özelliklere sahip” dedi.

ÇEVRE GÜNÜ'NDE 'BMW 13' HİZMETİ


Borusan Otomotiv ve Uber, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde doğa dostu, erişilebilir ve sürdürülebilir ulaşım için kolları sıvadı. UberGREEN ile İstanbul’daki Uber kullanıcılarına 13.00 ve 18.00 saatleri arasında tamamen elektrikli BMW i3 araçlarıyla ücretsiz ulaşım sağlandı. Borusan Otomotiv BMW, MINI, BMW Motorrad Genel Müdürü Ayhan Ölçer, “Çevre dostu teknolojiler geliştiren bir marka olarak biz de bu sene bu anlamlı güne daha fazla dikkat çekmek, farkındalık yaratmak amacıyla UberGREEN projesinde dünyanın ilk premium elektrikli otomobili BMW i3 ile yer alıyoruz” diye konuştu.

Lüks sınıfa meydan okuyor
BMW Genel Müdürü Ayhan Ölçer de bir i3 kullanıcısı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder