Ekonomi Lüks ve temiz buluştu

Lüks ve temiz buluştu

Paylaş
Lüks ve temiz buluştu

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de kuracağı My Towerland projesinde rüzgar santrallarından elde edilen temiz elektrik kullanacak

İstanbul Finans Merkezi’nin göbeğinde 3500 konut yapmak için harekete geçen Ali Ağaoğlu, Ataşehir’de kuracağı My Towerland projesinde rüzgar santrallarından elde edilen temiz elektrik kullanacak. Ağaoğlu bu elektriği, konut sakinlerine yüzde 20 ucuz satacak

2300 konut inşa edecek

İstanbul Finans Merkezi’nin göbeğine 3500 konut yapmak için kolları sıvayan Ağaoğlu Grubu, projede kullanılan elektrik enerjisini kendi rüzgar santrallarından alacak. Böylece Türkiye’de ilk kez bir konut projesi enerjisini yüzde 100 yenilenebilir kaynaktan elde ederken, proje sakinleri elektriği yüzde 20 ucuza kullanacak. Bunun için My Towerland’de serbest tüketici olan Ağaoğlu, elektriği tek sayaç üzerinden alarak, konutlara dağıtacak.

335 bin liradan başlıyor

Ağaoğlu, İstanbul Ataşehir’de 285 bin metrekarelik alanda yapacağı My Towerland satışa sundu. Projede 77-133 metrekare 1 artı 1, 98-286 metrekare 2 artı 1, 139-335 metrekare arasında 3 artı 1 ile 216-342 metrekare arasında 4 artı 1 konutlar yer alacak. Her blokta kat bahçelerinin yer alacağı projede 49 ve 50’nci katlarda Gökyüzü Villaları olacak. Projedeki konut fiyatları büyüklük ve konumuna göre 335 bin liradan başlayarak, 1.7 milyon liraya kadar çıkacak.

Bu, sosyal sorumluluktur

Projeyle finans merkezinde çalışacak 150 bin nitelikli iş gücünü hedef aldıklarını söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Ağaoğlu Enerji Grubu’nun temiz enerji yatırımlarına paralel olarak ilk kez bu kadar büyük bir konut projesinde enerji ihtiyacının tamamını temiz enerjiden sağlayacağız. Bu, ülkemiz için çok önemli bir sosyal sorumluluktur. Ağaoğlu olarak bu konuda attığımız adımlar bize gurur veriyor” diye konuştu.

Haberin Devamı