Bilim - Teknoloji Lumia'lara beklenen müjde!
Paylaş
Lumia'lara beklenen müjde!

Samsung Snapdragon 810'u elinin tersiyle itse de, asıl bomba haber Lumia cephesinden geldi...

Özellikle orta ve üst segment cep telefonu pazarında işlemcileriyle adından bir hayli söz ettiren Amerikalı şirket Qualcomm, 2015'te de cep devlerine hayat vermeye devam edecek. Her ne kadar Sa>Qualcomm'un yeni işlemcisi Snapdragon 810'la gelmeyeceğine kesin gözüyle bakılsa da, pek çok cep devi yeni modellerinde Qualcomm'a yer vermeye devam edecek.

Qualcomm'un yeni nesil işlemcilerini bu yıl yeni cep telefonu modellerinde görmeye devam edeceğiz. Bunlar arasında LG, Xiaomi, Motorola ve Oppo da bulunuyor. Ancak ağırlıklı olarak Sony ve Microsoft kanalında, Qualcomm için heyecanlı bir bekleyiş var.

Sony Mobile'dan Gen Tsuchikawa'nın "heyecanlıyız" sözü buna bir örnek. Tsuchikawa, 2015 yılında piyasaya çıkacak olan Qualcomm'lu Xperia cepleri için bir hayli heyecanlı olduklarını belirtirken, en büyük bomba Microsoft'tan geldi. Juha Kokkonen, Snapdragon 810'lu yeni üst düzey Lumia cep telefonlarının müjdesini verdi. Böylece, beklenen üst düzey işlemcili Lumia'lar da nihayet gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Üstelik bunun için çok da beklemeyeceğiz; 2015 yılı içerisinde Snapdragon 810'lıu Lumia'lar raflarda olacak.

Resimlerle: 4.7 inç'lik Lumia 625'i yakından görün!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı