Dünya Maç izlemek için yurtdışına gitti, kayboldu, 11 yıl sokaklarda yaşadı!

Maç izlemek için yurtdışına gitti, kayboldu, 11 yıl sokaklarda yaşadı!

Paylaş
Maç izlemek için yurtdışına gitti, kayboldu, 11 yıl sokaklarda yaşadı!

İsviçre vatandaşı Rolf Bantle, 2004 yılında Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasını izlemek için Milano'ya gitti. Tuvaletten geri dönünce kaybolduğunu fark eden Bantle 11 sene Milano'da yaşadı

Basel’de yaşayan emekli Rolf Bantle arkadaşlarıyla İnter-Basel maçını izlemek için Milano’ya uçtu. Maçın bitmesine az bir süre kala tuvalete giden Bantle, arkadaşlarını kaybetti. Yerini bulamayan yaşlı adam park alanına gittiğinde aracını da bulamadı.

PARK ALANINDAKİ ARACI DA, ARKADAŞLARI DA GİTMİŞTİ!

Park alanında aracını bulamayan Bantle arkadaşları tarafından terk edildiğini fark etti. Bir süre sonra arkadaşlarını aramayı bırakan adam cebinde 20 euro ve 15 İsviçre Frangı ile Milano’da kalmaya karar verdi.

'SOKAKTA YAŞADIM AMA DİLENCİLİK YAPMADIM'

Kısa süre içinde Milano’ya alışan emekli adam üniversite öğrencileriyle arkadaşlık kurmaya başladı. İsviçreli gazeteye konuşan Bantle "Kısa süre içinde kendimi Milano’ya ait hissettim. Hiç bir zaman dilencilik yapmadım. Ama sokakta yaşadım" dedi.

Zor şartlar altında büyüdüğünü anlatan Bantle "Aile bağımız yoktu. Çok küçük yaşta yurda bırakıldım. Annem babam yok, sadece arkadaşlarım vardı" diye konuştu.

AYAĞINI KIRIP HASTANEYE KALDIRILINCA DURUM ORTAYA ÇIKTI...

Milano sokaklarında gezerken yere düşüp ayağını kıran Bantle hastaneye kaldırılınca sigortasız olduğu tespit edildi.

Kaybolduktan 7 sene sonra İsviçre'de kayıp ilan edilen Bantle, İsviçre Konsolosluğu'nca Almanya'ya geri götürüldü. Tedavisini memleketinde sürdüren adam "Aslında bana kalsaydı geri dönmek istemezdim. Ama yine de memleketimi özlemişim" dedi.

Haberin Devamı