Spor Maç karakolda bitti!

Maç karakolda bitti!

Paylaş
Maç karakolda bitti!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Balıkesir'de oynanan maçta Balıkesirspor, Altay'ı 2-1 yenerek lider olurken, karşılaşma sırasında ve sonrasında istenmeyen olaylar yaşandı, üç taraftar hafif yaralandı

Müsabakanın 44. dakikasında hakem Hüseyin Çiftsüren'in Altay aleyhine penaltı verip, İsa'ya kırmızı kart gösterdiği pozisyonun ardından karara tepki gösteren Altaylı taraftarlar koltukları kırıp, sahaya attı. Balıkesir tribünleri de bu tepkiye küfürle karşılık verince tansiyon iyice yükseldi. Olay, emniyet güçlerinin müdahalesiyle bastırılırken, yaşanan arbedede Altaylı üç taraftar çeşitli yerlerinden yaralandı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından bu kez protokol tribünü karıştı. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ile Altay Başkanı Ömer Hızlıok arasındaki tartışmaya diğer yöneticilerin katılmasıyla büyüyen olayda küfürleşmeler ve karşılıklı itişmeler yaşandı. Altaylı yöneticilerin protokol tribününü terketmeleri sırasında Balıkesirsporlu taraftarlarca pet şişe, çakmak ve bozuk para yağmuruna tutuldu. Bu esnada olayları takip eden Birlik gazetesinden Göktuğ Şeremetli darp edildiğini öne sürerek Altaylı yöneticiler Hakkı Küllü ve Altay Mol'dan şikayetçi oldu. Diğer yöneticilerin barıştırma çabaları sonuç vermeyince, taraflar Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek ifade verdi. Altay kafilesi yaklaşık bir buçuk saat bekledikten sonra Balıkesir'den ayrıldı.

Hilmi DUYAR-Coşkun YAMAN / BALIKESİR, (DHA)

Haberin Devamı