Bilim - Teknoloji Mac Kullanıcılarına Özel Facebook Uygulaması
Paylaş
Mac Kullanıcılarına Özel Facebook Uygulaması

Facebook mühendisleri, Mac kullanıcılarını göz ardı etmediğini göstermek amacıyla ileti gösterici uygulamasını kullanıcılara sunuyor.

Eğer Mac kullanıcısıysanız ve aynı zamanda Facebook'ta neler olup bittiğini merak edip, gün içerisinde sürekli Facebook'u kontrol edenlerden biriyseniz, Facebook mühendisleri tarafından geliştirilen bu uygulamaya bakmanızda fayda var. Bu uygulama sayesinde her defasında Facebook sayfanıza giriş yapıp kontrol etme derdiniz sonlanmış olacak.

Haberin Devamı

Bilgisayarınıza kuracağınız Desktop Notifications isimli uygulama ile, Facebook'u masaüstünüze getirmiş olacaksınız. Uygulamanın henüz prototip aşamasında olduğunun altını çizelim ve resmi olarak Facebook onayından geçmediğini belirtelim. Fakat kısa süre içerisinde uygulamanın, resmi onayı alması bekleniyor. Şimdiye kadar 19 bin kullanıcı, uygulamanın prototipini indirip denemiş ve genel itibariyle uygulamaya 5 üzerinden 4 not vermişler. Eğer Mac kullanıcısı iseniz, kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Uygulamanın sayfasına http://www.facebook.com/notifier?v=wall adresinden erişebilirsiniz. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.