Magazin Mac Miller kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?

Mac Miller kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?

Paylaş
Mac Miller kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?

'Mac Miller' takma adıyla bilinen Malcolm James McCormick 26 yaşında aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybetti. Şarkıcının hayranları hüzne boğulurken "Mac Miller kimdir?" sorusu gündeme oturdu.

Geçen mayıs ayında uyuşturucunun etkisi altında araba kullandığı tespit edilince gözaltına alınan ünlü rap yıldızı Mac Miller, bu sefer aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybetti. 26 yaşındaki ünlü rapçi evinde ölü bulundu. Şarkıcı tanımayanlar ise "Mac Miller kimdir?" sorusuna yanıt aramaya çalıştı.

Haberin Devamı

MAC MİLLER KİMDİR?

Malcolm James McCormick, sahne adı ile Mac Miller, 19 Ocak 1992 tarihinde doğdu. Pittsburgh, Pensilvanya çıkışlı Mac Miller, Larry Fisherman mahlası ile prodüktör olarak da çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda Delusional Thomas ve Larry Lovestein & The Velvet Revival isimlerini de kullanmaktadır.

Mac Miller, 2010 yılı başlarında Pittsburgh temelli bağımsız plak şirketi Rostrum Records ile sözleşme yaptı. İlk stüdyo albümü Blue Slide Park, Kasım 2011'de piyasaya çıktı. Albüm, Amerikan Billboard 200 listesinde bir numaraya yükselerek, Tha Dogg Pound'un 1995 çıkışlı Dogg Food albümünden bu yana ABD'de liste başı olan ilk bağımsız albüm oldu. Mac Miller'ın ikinci stüdyo albümü Watching Movies with the Sound Off, Haziran 2013'te dinleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı