Spor Maç tatil edildi

Maç tatil edildi

Paylaş
Maç tatil edildi

Super Lig'de Gaziantepspor ile Bursaspor arasındaki 5. haftanın kapanış maçı, konuk ekibin 1-0 üstünlügüyle devam ederken maç, çıkan olaylar nedeniyle 62. dakikada tatil edildi

Süper Lig’de Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Gaziantepspor'la Bursaspor arasında oynanan 5’inci haftanın kapanış maçı, konuk takımın attığı golden sonra bir taraftarın attığı yabancı cismin yan hakemin başına isabet etmesi sonucu, 62’nci dakikada tatil edildi.

Haberin Devamı

”KORNER DEĞİL AUTTU”

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz sona erdi. Karşılaşmanın 56'ncı dakikasında Bursaspor'un golü geldi. Bursaspor sağ kanattan köşe atışı kazandı.

Gaziantepsporlu futbolcular, bu pozisyonun aut olduğu yönünde itirazlarda bulundular, taraftarlar da hakemin kararına tepki gösterdiler.

”GOLDEN ÖNCE ÖMER ERDOĞAN YALÇIN'A FAUL YAPTI”

Ancak itirazlar sonuç vermedi ve orta hakem Deniz Çoban’ın isteği üzerine Ali Tandoğan, köşe atışını kullandı. Topa kafayla vuran Bursasporlu Ömer Erdoğan, meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

Gaziantepsporlu futbolcular, Ömer Erdoğan'ın Yalçın'ın sırtına yüklenerek havaya yükseldiğini, bu şekilde golü kaydettiğini, lehlerine faul verilmesini gerektiğini belirterek hakeme itirazda bulundular. Ancak hakem gol kararını değiştirmedi ve oyun başladı.

Haberin Devamı

SAHAYA ATILAN YABANCI CİSİM HAKEME GELDİ

Hakemin golden önce Ömer Erdoğan’ın Yalçın’a faul yaptığını görmediği gerekçesiyle taraftarlar, sahaya yabancı su ve kola şişeleri atmaya başladılar.

Bu arada yardımcı hakem Muharrem Yılmaz’ın başına yabancı madde isabet etmesi üzerine maçı durduran orta hakem Deniz Çoban, Futbol Federasyonu temsilcisi ve yardımcılarıyla yaptığı görüşmenin ardından karşılaşmayı, 62’nci dakikada durdurdu.

İKNAYA ÇALIŞTILAR

Bu arada Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolcular, orta hakem Deniz Çoban’ı maçın devam etmesi için ikna etmeye çalıştılar. Ancak ikna çabaları sonuç vermedi ve hakem Deniz Çoban yardımcılarını da yanına alarak soyunma odasına gitti.

ANONS YAPILDI

Daha sonra da statta karşılaşmanın tatil edildiğine ilişkin anonslar yapıldı. Maçın tatil kararının açıklanmasından sonra da sahaya yabancı maddeler atıldı. Bu yüzden de tribünlerdeki taraftarlara çevik kuvvet ekipleri müdahale etti.

Bursasporlu ve Gaziantepsporlu taraftarlar ise birbirleri lehine tezahüratta bulundular. Karşılaşmanın ardından maçın hakemleri geniş güvenlik önlemleri arasında stattan ayrıldı.