Spor Maça giderken kaza geçirdiler!

Maça giderken kaza geçirdiler!

Paylaş
Maça giderken kaza geçirdiler!

Gaziantep 1. amatör küme takımlarından Yavuzelispor Futbol Takımı, maç için Gaziantep'e giderken minibüslerinin şarampole yuvarlanmasıyla kaza geçirdi

Hasan Doğan Tesisleri'nde Kalespor ile oynayacakları karşılaşma için yola çıkan Yavuzelispor Futbol Takımı kafilesini taşıyan Ali Çelik'in kullandığı 27 FR 529 plakalı minibüs, Gaziantep'e 10 kilometre kala aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle takla atarak şarampole yuvarlandı. Hurdaya dönen araçtaki sürücü Ali Çelik yaşamını yitirirken, futbolcular Mehmet Çelik, Bilal Solak, Muhammet Kaya, Sedat Kaya, Mahmut Korkmaz, Cuma Şanlı, Halil Akif Sakar, Resul Özkan, Garip Çobanoğlu, Yunus Çelik ile kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, Gaziantep'teki hastanelere kaldırıldı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, 1. Amatör Lig’de mücadele eden Yavuzelispor futbolcularını taşıyan 27 FZ 529 plakalı minibüsün devrilmesi sonucu yaralanan ve 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Şahin (16) ve 22 yaşındaki Mehmet Korkmaz, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kaza sonrası Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne götürülen Korkmaz’ın ameliyattayken öldüğü öğrenildi. Diğer yaralı futbolcuların tedavisi devam ediyor.

Yaralıları ziyaret etmek için hastaneye gelen Yavuzeli Belediye Başkanı Kemal Sakaroğlu Yavuzelispor futbolcularının maç için Gaziantep’e geldiğini, kazanın Gaziantep-Yavuzeli karayolu Bedir köyü yakınlarında minibüsün tekerinin patlaması sonucu meydana geldiğini söyledi.

Olay yerinde yaralılardan geriye karşılaşmada giyinecekleri kramponlar ile formaları kalırken, yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili olarak jandarma soruşturma başlattı.

DHA