Gündem Macera olsun diye kaçırmış

Macera olsun diye kaçırmış

Paylaş
Macera olsun diye kaçırmış

Seyda Uğurlu'yu kaçırdığı iddiası ile gözaltına alınan Barış A. Uğurlu'yu macera olsun diye kaçırdığını söyledi

Zeytinburnu'nda 5 gün önce ortadan kaybolan ve dün ortaya çıkan Seyda Uğurlu'yu kaçırdığı iddiası ile gözaltına alınan Barış A.'nın (18), ifadesinde, Uğurlu'yu macera olsun diye kaçırdığını söylediği belirtildi.

Haberin Devamı

Seyda Uğurlu'nun ifadesi sonrası Küçükbakkalköy'de arkadaşı Aytekin Y. ile gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen Barış A. ilk sorgusunda Uğurlu'yu kaçırdığını itiraf etti. Barış A. ifadesinde polisliği sevdiğini, polis gibi davranmaktan hoşlandığını ve elindeki kuru sıkı tabanca ile olay günü sık sık gittiği mahallede Seyda Uğurlu’yu sivil polis gibi davranarak kaçırdığını söyledi.

>> İfadeleri kafa karıştırdı

Barış A., Seyda Uğurlu'yu kaçırdıktan sonra Küçükbakkalköy’deki bir metruk binaya götürdüğünü burada bir süre kaldıklarını söyleyerek, amacının zarar vermek olmadığını söyledi. Barış A., Uğurlu'ya zarar vermediğini, birlikte internet ve nargile kafeye gitiklerini, gece arkadaşı Aytekin Y'nin de kendileri ile birlikte metruk binada kaldığını söyledi.

Haberin Devamı

Barış A., Asayiş Şube'deki ifadesinin ardından Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, Barış A.'nın yetiştirme yurdunda büyüdüğünün belirlendiğini ve 3 kez intihara teşebbüs, 1 kez hırsızlık, 1 kez devlet malına zarar vermek ve 1 kez de cinsel istismar suçlarından poliste kaydı olduğunu söyledi.

Öte yandan Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikolok gözetiminde ifadesi alınan Seyda Uğurlu'nun, Barış A.'nın kendisini kurusıkı tabanca ile kaçırdığını ancak zarar vermediğini söylediği belirtildi. Seyda Uğurlu'nun cinsel istismara uğrayıp uğramadığının belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği söylendi.

DHA