Spor Maçı Avatar Atakan mı, Marco Pique mı kazandı?

Maçı Avatar Atakan mı, Marco Pique mı kazandı?

Paylaş
Maçı Avatar Atakan mı, Marco Pique mı kazandı?

2016 yılı Survivor şampiyonu Avatar Atakan dün gece Marco Pique ile mücadele etti. Kick boksta şampiyonluk maçı TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlandı. Maçı kim kazandı, Avatar Atakan mı, Marco Pique mi?

Daha önce hiçbir Türk dövüşçüye yenilmeyen Pique, Avatar Atakan karşısında galip gelerek dünya şampiyonu olmak istiyordu. Kick boks 81 kiloda şampiyonluk mücadelesi sonuçlandı. Avatar Atakan ünvanını korudu.

Tüm Türk sporcuları yenen dünyaca ünlü Surinamlı Kick Boksçu Marco Pique ile karşılaşan Arslan ringden zaferle ayrıldı.

AVATAR ATAKAN ÜNVANINI KORUDU


81 kiloda yapılan, TV 8,5 ekranlarından canlı yayınlan ve büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Arslan, daha önce kazandığı 'Altın Kemeri' rakibine kaptırmadı.

Salonda ve sosyal medya da büyük bir desteği arkasına alan Arslan maça da hızlı başlayarak puanları topladı. Maçın ilerleyen anlarında da üstünlüğünü elde eden Arslan maçı kazanarak ünvanını korudu.

Maç sonunda röportaj veren Avatar Atakan şunları söyledi: Kazanmam gerekiyordu, kazanmak zorundaydım. Pique iyi bir dövüşçü onu tebrik ederim. Burdan bütün Türkiye'ye selam söylemek istiyorum iyi ki varsınız Allah hepinizden razı olsun.

Survivor şampiyonluğundan sonra adını geniş kitlelere duyuran 27 yaşındaki Arslan, ada dönüşü hayatının film olacağını açıklamıştı.

Haberin Devamı