Gündem Maçka Parkı'nda yaşanan skandal olayla ilgili flaş gelişme

Maçka Parkı'nda yaşanan skandal olayla ilgili flaş gelişme

Paylaş
Maçka Parkı'nda yaşanan skandal olayla ilgili flaş gelişme

İstanbul Şişli'deki Maçka Parkı'nda özel güvenlik görevlilerinin bir kadının kıyafetine müdahale etmek istemesi çevredekilerin tepkisine yol açmıştı. Yaşanan tartışmaya karışan güvenlik görevlisi hakkında işlem yapıldığı öğrenildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da olaya ilişkin soruşturma başlattı

Maçka Parkı'nda, moda tasarımcısı 24 yaşındaki Çağla Köse’ye, özel güvenlikçi Savaş İ.'nin sözlü taciz iddiasına ilişkin olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.


AÇIĞA ALINDI


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin taşeronu olarak hizmet veren Akdeniz Güvenlik çalışanı olan ve olaya karışan güvenlik görevlisi soruşturma tamamlanınca açığa alındı.


NELER YAŞANMIŞTI?


2 gün önce Maçka Parkı'ndaki özel güvenlik görevlileri oturan Çağla Köse’yi kıyafeti gerekçe gösterilerek parktan çıkarmak istedi.

Özel güvenlik görevlisinin müdahalesiyle şaşkına dönen kadın güvenlikten şikayetçi oldu.

Başından geçenleri anlatan 24 yaşındaki Çağla Köse, "Bana 'burada gezemezsin izin vermiyorum' dedi. Ben de 'sen kimsin buna karışıyorsun' dedim. Olay oldu kavga çıktı. İnsanlar benim tarafımda durunca polis çağırdı." diye konuştu.





Maçka Parkı’nda özel güvenlik skandalı: Bu kıyafetle gezemezsin