Magazin Madonna’nın evlat edindiği ikizlerin babasından aldatılma iddiası

Madonna’nın evlat edindiği ikizlerin babasından aldatılma iddiası

Paylaş
Madonna’nın evlat edindiği ikizlerin babasından aldatılma iddiası

Madonna’nın evlat edindiği Afrikalı ikiz kardeşlerin babası, bu evlat edinmenin geçici değil sürekli olduğunu öğrenince aldatıldığını iddia etti

Madonna’nın Doğu Afrika ülkesi Malavi’den evlat edindiği ikiz kız kardeşlerin babası, evlat edinme işleminin sürekli olduğunu öğrenince büyük bir şaşkınlık yaşadı. Adam Mwale, mahkeme kararıyla Madonna’ya verilen çocuklarının geçici bir süre şarkıcının yanında kalacakları, daha sonra Malavi’ye dönecekleri şeklinde bir yanlış yönlendirme yapıldığını iddia etti.

BEN ONLARIN BABASIYIM


Mirror gazetesine konuşan Mwale, “Bana ilk başta Esther ve Stella’nın zengin bir kadına verildiği, o kadının çocuklara iyi eğitim vereceği, daha sonra bana geri göndereceği, çocukların benimle yaşayacağı ve kadının da aileme yardım edeceği söylendi” dedi. “Şimdi bana evlat edinmenin sürekli olduğunu söylüyorsunuz. Bu doğru olamaz. Doğru olmasını istemiyorum” diyen Mwale, “Ben onların babasıyım ve daima babaları olarak kalacağım” ifadesini kullandı.



Mwale, kendisine Madonna’nın ikizleri almak ve onlara eğitim vermek istediği söylenince, bunun çocuklar için harika bir fırsat olacağını düşünerek ikizlerini verdiğini anlattı.

Eşi, ikizlerini doğrurken hayatını kaybeden 40 yaşındaki çiftçi baba, mahkemede avukatların “korkunç bir yalan” söylediğini iddia etti. Mwale’ye göre avukatlar, yargıca, bir başka kadınla evliliğinden olan, yaşları sekizle 20 arasında değişen diğer beş çocuğunun da dahil olduğu ailesini terk ettiğini söyledi.

YETİMHANEYE BEN BIRAKTIM


Çocukları eşinin ölümünden sonra yetimhaneye bırakan kişinin kendisi olduğunu söyleyen Mwale, “Yıllarca çok mutlu bir evliliğimiz vardı. İyi bir aile yaşantımız vardır. Ama eşim ikizleri doğururken çok fazla kan kaybetti ve öldü” dedi.

Doğumdan sonra hastaneden çocukların bakımı için yardım istediğini söyleyen Mwale, kendisine, çocuklar için en iyi yerin yetimhane olduğunu söylediklerini anlattı.



Eşi Patricia’nın ölümünden iki yıl sonra yeniden evlenen Mwale, ikizlerini yetimhanede düzenli olarak ziyaret ettiğini ve eğitimleri için çalıştığını söyledi. Mwale ayrıca, yetinmhane yöneticisinin de, çocukların Madonna’ya verilmesinin onlar için iyi bir fırsat olduğunu söyleyerek, mahkemede her şeye onay vermesini istediğini belirtti.

Haberin Devamı