Magazin Madonna ve Justin'in itiraf oyunu

Madonna ve Justin'in itiraf oyunu

Paylaş
Madonna ve Justin'in itiraf oyunu

Madonna ve Justin Biber, birlikte katıldıkları Ellen DeGeneres'in şovunda oynadıkları 'Evet/Hayır' oyunuyla çok konuşuldu

Ellen DeGeneres’in dün yayınlanan şovuna genç yıldız Justin Bieber ve son albümü ‘Rebel Heart’la ortalığı kasıp kavuran 56 yaşındaki ünlü müzisyen Madonna katıldı.

Haberin Devamı

Şovun en eğlenceli bölümü ise şüphesiz ‘evet-hayır’ oyunu oldu. Genellikle cinsellik üzerine olan sorulara iki yıldız da ellerinde ‘evet’ ve ‘hayır’ yazan dövizlerle cevap verdi.

‘EVET, HEM SEVGİLİMLE HEM DE AKRABASIYLA OLDUM’




Her iki yıldızın da evet yanıtını verdiği sorular arasında şunlar vardı: ‘Birisiyle yakınlaştığınız bir sırada odada başkası da var mıydı?’, ‘Hiç yakınlaştığınız birinin adını unuttuğunuz oldu mu?’ ve ‘Bugüne kadar sevgilisi olduğunuz birinin bir akrabasıyla da birlikte oldunuz mu?’… İzleyicileri kahkahaya boğan bu yanıtlar karşısında Ellen ikiliye birbiriniz için çok uygunsunuz’ dedi. Madonna da bunun üzerine ‘yeni sevgilimi tanımaya başlıyorum’ diye güldü.

TELEFON SEKSİ SORUSUNA MADONNA’DAN ‘EVET’ GELDİ

Haberin Devamı



Madonna ve Justin program sonrası kulis pozu paylaştı.


‘Hiç telefon seksi yaptınız mı’ sorusuna ise tek ‘evet’ yanıtı veren kişi Madonna oldu. Bieber’ın ‘hayır’ yanıtını gören Madonna ‘yalancı!’ diye güldü.
‘Bugüne kadar hiç bir bardan atıldınız mı’ sorusuna herkes ‘hayır’ yanıtı verince Ellen bu duruma inanamadı ve ‘hadi canım!’ diyerek Bieber’a yüklendi. Bieber ısrarla ‘ben daha yeni 21 oldum’ diyerek kendini savundu.