Spor 'Madrid cehennemden sağ çıktı'

'Madrid cehennemden sağ çıktı'

Paylaş
'Madrid cehennemden sağ çıktı'

İspanyol basını, UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray'ı 2-1 yenerek tur atlayan Atletico Madrid'in "cehennemden sağ çıkmayı başardığını" yazdı

Galatasaraylı taraftarlara yaptıkları şovdan ötürü övgüler yağdıran İspanyol gazeteleri, sarı-kırmızılı taraftarların Atletico için stadı cehenneme dönüştürdüğünü belirtti.

Başlıklarda, "Cehennem susturuldu", "Atletico, değeri düşürülen bir cehennemden atladı", "Forlan, Atletico’yu cehennemden çıkardı", "Çok prestijli bir gece" ifadeleri yer aldı.

İMPARATOR REYES

Maçın en iyisi olarak Jose Antonio Reyes’i seçen ve "İmparator Reyes" yakıştırması yapan İspanyol basını, "İkinci yarı takımını sırtladı. Çok iyi bi durumda" derken, Galatasaray’da Arda ve Keita’nın iyi futbol oynadıklarını kaydetti.

Kör hakemler ordusu
Forlan tribünleri şok etti

Yapılan değerlendirmelerde, geçen sezon La Liga’nın gol kralı olan Diego Forlan’ın, sakatlanan Agüero’nun yerine 41. dakikada oyuna girmesine ve genelde çok etkili olmamasına rağmen, sonucu belirleyen isim olduğu da yazıldı.

KATALAN GAZETELERİ HAKEMİ İŞARET ETTİ

İspanyol gazeteleri ayrıca, Galatasaray’ı çok sert oynamakla eleştirdi. Maçı canlı yayınlayan Canal Televizyonunda yapılan yorumda ise, ikinci sarı kartla kırmızı kart gören Caner için, "Hayatımda gördüğüm en aptalca faulu yaptı ama gençliğinden, tecrübesizliğinden olsa gerek" denildi.

Öte yandan Katalan gazeteleri de, Atletico Madrid’in Galatasaray karşısında hakemin yardımını da alarak, yoluna devam ettiğini yazdı.

Haberin Devamı