Spor Madrid, Galatasaray'dan çekiniyor

Madrid, Galatasaray'dan çekiniyor

Paylaş
Madrid, Galatasaray'dan çekiniyor

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid, Kral Kupası'nda finale kalmanın ve ligde Barcelona'yı yenmenin verdiği moralle maça hazırlanıyor

Galatasaray maçına tam kadro hazır olan Atletico Madrid, Barcelona karşısında alınan 2-1’lik galibiyetin ardından pazartesiyi dinlenerek geçirirken, bugün ise hava sıcaklığının eksilerde olduğu, sulu kar yağışının altında sadece kondisyon çalıştı.

FORLAN: GALATASARAY MAÇI FARKLI OLACAK

Futbolcuların bir bölümü kapalı salonda kondisyon çalışırken, bazıları da antrenman sahasında düz koşu yaparak günü tamamladı. Galatasaray maçıyla ilgili görüşünü açıklayan Uruguaylı Diego Forlan ise "Atletico’da işler yolunda gitmeye başladı, ama daha bitmedi.

İyi futbol oynamaya devam etmeliyiz. Son 2 maça oranla Galatasaray maçı çok farklı olacak. Çok zor bir tur olacağına eminim. Bu yüzden enerjimizi toplayıp, olabildiğince iyi dinlenmeliyiz" dedi.

İSPANYA MEDYASININ GÖZÜ KORKTU

Bu arada, İspanyol gazeteciler, Atletico Madrid’in son haftalarda iyi futbol oynayıp, yükselişe geçmiş gibi görünmesine rağmen istikrar yakalayıp yakalanmadığı konusunda halen ciddi şüphelerin olduğunu söylediler.

İspanyollar, Galatasaray’ın "zorlu bir rakip olduğu" konusunda tüm futbolcuların hem fikir olduğunu belirtirken, Atletico’nun ikinci maçın İstanbul’da oynanacak olmasını göz önünde tutarak perşembe akşamı en iyi sonucu almak için sert ve hücumda süratli bir oyun ortaya koymasının beklendiğini dile getirdiler.

ÇİZGİ DEFANS HAZIRLIĞI

Basında yer alan yorumlarda da Atletico’nun son haftalardaki iyi futbolu, kanatlardan iyi hücuma çıkılması, rakibe baskı ve teknik direktör Quique’nin defansta yaptığı değişikliğe bağlandı.

Defansta sağda Ujfalusi, ortada Perea ve Dominquez, solda Antonio Lopez 4’lüsünü daha çok kullanan Quique’nin çizgi bir defans oluşturduğu, maç içinde bazen bunu dışarıdan yönettiği ve bu sistemin tuttuğu yorumları yapıldı.

2

Haberin Devamı