Gündem Mafya kurbanı

Mafya kurbanı

Paylaş
Mafya kurbanı

Marmaris Yacht Marin'in sahibi Bilgin Özkaynak'ın oğlu Demokan Özkaynak, festival için gittiği Fethiye Günlüklü Koyu'nda otel sahibi Burhan Ataalp tarafından öldürüldü

PARK TARTIŞMASI ÇIKTI

Haberin Devamı

Demokan Özkaynak (31) motosikletçilerle gurmeleri (yemekten ve içkiden anlayan, bunların tadına varabilen kimse) bir araya getiren Uluslararası Gourmet Riders Festivali’ne katılmak üzere arkadaşı Levent Bakıray ile önceki akşam Fethiye Günlüklü Koyu’na gitti.

Demokan Özkaynak, aracını park ederken koydaki ‘Bay Otel’in sahibi Burhan Ataalp ve koruması Nihat Polat ile tartıştı.

OTELCİ KURŞUN YAĞDIRDI

Tartışma kavgaya dönüşünce Burhan Ataalp silahını çekti ve kurşun yağdırdı. Demokan Özkaynak öldü, Levent Bakıray ağır yaralandı. Burhan Ataalp tutuklandı. Demokan Özkaynak ile Burhan Ataalp arasındaki husumet eskiye dayanıyordu.

Hakkında rüşvet, çete kurma, ihaleye fesat karıştırma gibi çok sayıda suçlama bulunan Burhan Ataalp Fethiye’de ‘mafya lideri’ olarak tanınıyordu.

Haberin Devamı

GERÇEK NEDENİ BAMBAŞKA

Burhan Ataalp’in Günlüklü Koyu’ndaki ‘Bay Otel’i yaptırırken çok sayıda ağacı katlettiği iddia edilmişti. Denize ve doğaya tutkusu ile bilinen Demokan Özkaynak da çevrecilerle birlikte Burhan Ataalp’i protesto etmişti.

Uluslararası Gourmet Riders Festivali’ni Günlüklü Koyu’nda yapılmasının nedeni de buradaki çevre katliamına dikkat çekmekti. İddiaya göre Burhan Ataalp, festivalin Günlüklü’de yapılmasından Demokan Özkaynak’ı sorumlu tuttu ve öldürdü.