Gündem Mafyaya özenmiş

Mafyaya özenmiş

Paylaş
Mafyaya özenmiş

Seyda'yı kaçırdığı öne sürülen Barış tutuklandı. Yurtta büyüyen, sabıkalı Barış, Seyda'yı halktan tehditle para toplaması için kaçırmış!

İstanbul Zeytinburnu’nda 14 yaşındaki Seyda Uğurlu 29 Ocak’ta yeğeniyle internet kafeden çıktı. İddiaya göre yeğenlerin yolunu kesen Barış Akpınar (19) elindeki kurusıkı tabancayı gösterip “Ben polisim. Siz uyuşturucu kullanıyorsunuz. İkinizden birini karakola götüreceğim” dedi.

Haberin Devamı

Seyda “Ben gelirim” dedi. Barış Akpınar, Seyda’yı taksiyle İçerenköy’de bir gecekonduya götürdü.

BİRLİKTE GEZİP ALIŞVERİ YAPMIŞLAR

Seyda korkup sesini çıkaramadı. Barış’ın arkadaşı çaycı Aytekin Yıldız (31) da gecekonduda kaldı. Sabah Barış, Seyda’ya bir mağazadan pantolon aldı. Barış ile Seyda birlikte gezdi, internet kafelere gitti.

Hikayeye göre Barış, Seyda’yı tehditle para toplamak için kaçırmış. Seyda, Barış’ın talimatıyla İçerenköy’de bir erkeğe “Bana cinsel tacizde bulunmuştun. Şu karşıdaki Barış Bey polistir. Eğer bana 400 TL vermezsen seni şikayet ederim” demiş. Korkan şahıs 190 TL vermiş. Şahıs parayı eksik verince Barış ateş etmiş. Mermi Seyda’nın kazağının kolunu delmiş.

Önceki gün evine dönen Seyda kurtuluşunu da şöyle anlattı: “Barış ile gittiğim börekçide bir ara yalnız kalınca dışarı çıkıp taksiye binerek eve döndüm.”

Haberin Devamı

‘KENDİSİ KAÇTI’ İDDİASINA SERT YANIT

Yakalanan Barış, Seyda’nın isteyerek geldiğini öne sürdü. Barış tutuklandı. Hırsızlık ve cinsel tacizden sabıkalı Barış yurtta büyümüş.

Tacize uğramadığı anlaşılan Seyda’nın babası Mehmet Uğurlu kaçırılmaya inanmayanlara cevap verdi: “Oğlumun kendisinin kaçtığını söyleyen saçmalıyor. Kaçmak isteseydi not bırakıp giderdi.”

Ömer ERDEM/DHA