Magazin Maganda takip etti, dövdü, anahtarını çaldı!

Maganda takip etti, dövdü, anahtarını çaldı!

Paylaş
Maganda takip etti, dövdü, anahtarını çaldı!

Maganda takip etti, dövdü, anahtarını çaldı!

Şarkıcı Nadide Sultan, bir arkadaşını ziyaret etmek için gittiği Üsküdar’da yol verme yüzünden bir kişiyle tartıştı. Trafik magandasının sözlü tacizlerine daha fazla dayanamayıp arabasına atlayarak olay yerinden uzaklaşan Sultan, arabasını park ettiği sırada, tartıştığı sürücüyü karşısında gördü.

Haberin Devamı

Şarkıcı, bu kez de trafik magandasının küfür ve şiddete maruz kaldı. Sanatçının arabasına binen ve şiddet uygulayan şahış, Sultan'ın bağırmasıyla panikleyerek arabanın anahtarlarını çalıp kayıplara karıştı.

Olayın şokunu üstünden atar atmaz karakola başvuran Nadide Sultan, olaya şahit olanların yardımıyla trafik magandasının yakalanmasını sağladı.

Üsküdar Doğancılar Karakolu’nda ifadesini veren Sultan, “Araç kullanan bir bayan olarak trafikte hemcinslerime uygulanan tacizlere çok tanık olmuştum, ama ilk kez böyle bir olayla karşılaşıyorum. Adam tam bir trafik canavarı. Tüm kuralları ihlal etmesi yetmiyormuş gibi beni takip ediyor, arabama biniyor tokatlar atıyor ve arabamın anahtarını alıp kaçıyor. Nasıl bir şey bu anlamıyorum. Dağ başı mı burası?’’ diyerek tepkisini dile getirdi.

Haberin Devamı