Spor Magath, Wolfsburg'la anlaştı

Magath, Wolfsburg'la anlaştı

Paylaş
Magath, Wolfsburg'la anlaştı

Schalke'de görevine son verilen teknik direktör Felix Magath, Tuncay Şanlı'nın da forma giydiği Wolfsburg takımıyla anlaştı

Alman medyasında yer alan haberlere göre bugün Magath’ın resmi olarak Wolfsburg’un başına geçtiğinin açıklanmasının beklendiği ifade edildi.

Bundesliga tarihinin en hareketli günlerinden birinin daha yaşandığı yorumunda bulunan gazeteler başdöndürücü bir transfer sürecinin gerçekleştiğine dikkati çekiyorlar.

Çarşamba günü Schalke’de görevine son verilen Magath’ın yerine perşembe günü Ralf Rangnick’in getirilmesi, bugün de Magath’ın Wolfsburg ile anlaştığının öğrenilmesinin ardından gözler şimdiden 9 Nisan’da Schalke ile Wolfsburg arasında oynanacak lig karşılaşmasına çevrildi.

Bild Gazetesi, Magath’ın göreve gelmesiyle Wolfsburg menajeri Dieter Hoeness’in de görevine son verildiğini iddia etti. Magath’ın eski takımı olan Wolfsburg’ta bu sezon kötü gidişe son vermesi ve ligde alt sıralarda bulunan takımı Bundesliga’da tutmasının beklendiği kaydedildi.

Alman teknik adam Felix Magath 2009 yılında Wolfsburg’u şampiyon yapmıştı. Wolfburg, 2009 yılında yaşanan şampiyonluk sonrası Magath’ın Schalke’ye gitmesinin ardından Armin Veh ve Steve McClaren ile çalışmıştı.

İki teknik adam da Wolfsburg’ta bekleneni veremeyerek görevlerinden ayrılmak zorunda bırakılmıştı.

Haberin Devamı