Türkiye (Son Dakika) Mağazaya aile gibi girip kız çocuğuna hırsızlık yaptırdılar!

Mağazaya aile gibi girip kız çocuğuna hırsızlık yaptırdılar!

Paylaş
Mağazaya aile gibi girip kız çocuğuna hırsızlık yaptırdılar!

Bursa'da bir alışveriş merkezinde bulunan giyim mağazasına yanlarında 9 yaşlarında kız çocuğuyla giren biri kadın iki kişi tezgahta bulunan 4 bin lira değerindeki cep telefonunu çaldı. Hırsızlar cep telefonunu çocuğa vererek işyerinden çıkarttı

Olay Osmangazi ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde bulunan giyim mağazasında 21 Temmuz cuma günü saat 21.56'da meydana geldi.


KADIN ELBİSE BAKARKEN ADAM TELEFONU ALDI


Yanlarında 9 yaşlarındaki kız çocuğu ile içeriye giren biri kadın iki kişi etrafı kontrol ettikten sonra genç kadın elbise bakmak için mağazayı dolaşırken kız çocuğuyla tezgaha yönelen adam, masanın üzerinde bulunan 4 bin lira değerindeki cep telefonunu alarak yanındaki çocuğa verdi.


ARKALARINDAN ÇIKTI


30 saniye içinde gerçekleşen hırsızlık olayından sonra kız çocuğuyla dışarıya çıkan adam ilerlerken kadın ise arkalarından işyerinden çıktı.




"GÖRÜNTÜLERİ İZLEDİĞİMDE DEHŞETE DÜŞTÜM"


İşyerini kapatmak için hazırlık yapan mağaza müdürü Ersin Aybey, aramasına rağmen bulamadığı telefonun çalındığını izlediği güvenlik kamerasından anladı. Polise giderek şikayetçi olan Ersin Aybey "Benim telefonum çalındı ama görüntüleri izlediğimde dehşete düştüm. İyi giyimli iki kişi yanlarında çocukla gelip hırsızlık yapıyor. Bu çocuk kimdir? Eğer onların çocuğu ise nasıl bir toplumda geleceğimiz yetiştiriliyor. O çocuğun psikolojini düşünemiyorum; ileride nasıl bir kişi olacak bunların yakalanıp çocuğun ellerinden alınmasını talep ediyorum" dedi.

Haberin Devamı