Yaşam Magazin basınının usta ismi Vehbi Dinçcan vefat etti

Magazin basınının usta ismi Vehbi Dinçcan vefat etti

Paylaş
Magazin basınının usta ismi Vehbi Dinçcan vefat etti

Magazin basınının usta isimlerinden, ünlü gazeteci Vehbi Dinçcan vefat etti

Dinçcan’ın, bugün damar tıkanıklığı nedeniyle girdiği anjiyo sırasında hastanede kalbine yenik düştüğü öğrenildi. Vehbi Dinçcan, anjiyo olmadan bir gün önce, dün saat 16.48’de sosyal medyada son mesajını paylaşmış, şunları yazmıştı:

"Artık yaş kemale erdi derler ya. Biz de kemale erdik. Çok zor ve hızlı yaşamanın bir takım sıkıntıları, 60’tan sonra önümüze çıkıveriyor. Bugün bir göğüs ağrısı ile uyanınca gerekli tahliller yapıldı. Yarın sabah anjiyo için hastanede olacağım. Herkese yürek dolusu sevgi, selam... Siz sağlıklı kalın..."

VEHBİ DİNÇCAN KİMDİR?


Mesleğe 43 yıl önce Türk Haberler Ajansı’nda (THA) foto muhabiri olarak başlayan Vehbi Dinçcan, daha sonra Tercüman Gazetesi’ne geçerek uzun yıllar spor servisinde foto muhabiri olarak çalıştı. Magazin basınının duayen isimleri arasında yer alan Dinçcan, Turgut Özal’ın Başbakanlığı döneminde de Semra Özal’ın kurucusu olduğu Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı’nın basın danışmanlığı görevinde bulundu. Usta gazeteci son olarak Güneş gazetesinde köşe yazarlığı yapıyordu.
Vehbi Dinçcan’ın cenazesi, Cumartesi günü Şakirin Camii’nde öğleyin kılınacak namazdan sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İstanbul, (DHA)

Haberin Devamı