Magazin Magazin hattı

Magazin hattı

Paylaş
Magazin hattı

Ünlülerin ne yaptığı merak ediyor musunuz?

* Nükhet Duru, Joytürk ile Nişantaşı’ndaki sosyetik lokal Salomanje’nin birlikte düzenlediği ‘Hayatımı Değiştiren Şarkılar’ adlı gecede sahneye çıktı. ‘Sensiz Yıllarda’, ‘Oysa Şimdi’, ‘Mahmure’ gibi şarkılarla hayranlarını coşturan Nükhet Duru derin göğüs dekoltesi ile de dikkat çekti.

Haberin Devamı

*Tuğba Özay, 2009 Mayıs’ta İtalyan Mario Ludovic Fattizzo ile evlenmişti. Daha önce yumurtalıklarından birini aldırmak zorunda kalan Tuğba Özay yine ameliyat masasına yatacak. Bebek sahibi olmak isteyen Tuğba Özay “Doktorum, rahim ağzında kansere dönüşecek hücrelere rastladı. Bunlar ameliyatla temizlenecek. Yoksa anne olamazmışım” dedi.

* Hollywood yıldızı Jean Reno, organ mafyasını konu alan Belçika-Türk ortak yapımı bir filmde oynayacak. Jean Reno çekimler için haziranda Türkiye’ye gelecek. ‘İhanet’ dizisinde rol alan Oğuz Galeli de filmde bir polisi canlandıracak.

* ‘Kurtlar Vadi Pusu’nun ‘Abdülhey’i (Kenan Çoban) geçtiğimiz bölümlerde ‘Polat’ı (Necati Şaşmaz) bıçaklamıştı. Bunun üzerine Memati (Gürkan Uygun) de ‘Abdülhey’i vurmuştu. Haftaya yayınlanacak bölümde ‘Abdülhey’ ölecek.

Haberin Devamı

* Levent Kırca’nın başrolünü oynadığı, oğlu Oğulcan’ın yönettiği ‘Son İstasyon’ filminin galası çarşamba akşamı yapılmıştı. Film dün vizyona girecekti. Ama olmadı. ‘Son İstasyon’, nisanda seyirci ile bulaşacak.