Magazin Aleyna Tilki'nin isyanı: Ölmemi istiyorlar

Aleyna Tilki'nin isyanı: Ölmemi istiyorlar

Paylaş
Aleyna Tilki'nin isyanı: Ölmemi istiyorlar

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada paylaştığı bir videoda konser vermesinin engellendiğini ve bazı kişilerin yok olmasını istediklerini öne sürdü. Tilki, "Beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" dedi.

SAHNEYE ÇIKARTMIYORLAR

Haberin Devamı

Aleyna Tilki, "Benim zamanında tacize uğradığım, psikolojimin bozulduğu yerlerde tekrar çıkmamı istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar. Çünkü sektörü domine eden ve yaklaşık 20-30 yıldır beraber çalıştıkları insanların sözünden çıkamıyorlar. Benim ölmemi istiyorlar" diye konuştu.

MÜZİK SEKTÖRÜNÜ TOPA TUTTU: YOK OLMAMI İSTİYORLAR

Aleyna Tilki 2014’te henüz 14 yaşındayken ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında adını duyurmuş, 16’sında sahneye çıkmaya başlamıştı. 23 yaşındaki şarkıcı, müzik ve eğlence sektörünü domine eden çoğunluğun, konserlerini engellediğini belirtip isyan etti. “Beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Dahası gerçekten de ölmemi, yok olmamı istiyorlar” dedi.

Haberin Devamı

‘TACİZE UĞRADIM’

İşte Aleyna Tilki’nin açıklaması:
* Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerim iptal ediliyor. Birçok ünlü isim de bu durumu destekliyor.
* Büyük bir bölümü omurgasız. Yüzlerine bile bakmıyorum artık. Canım Allah’ıma şikayet ediyorum.
* Duygu diliyle konuşan insan yok.
* Zamanında tacize uğradığım, psikolojimin çöktüğü mekanlara yeniden çıkmamı istiyorlar sadece. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere ise izin vermiyorlar. 20 yıldır çalıştıkları insanların sözlerinden çıkamıyorlar.

TEK DESTEK SEÇİL’DEN

Aleyna Tilki’nin açıklamasına tek desteği genç meslektaşı Seçil Gür verdi. Şarkıcı, “Bir kız gelir ve söyleyemediğin her şeyi 1 dakika 35 saniyeye sığdırır” dedi.