Magazin Angelina jolie'nin dövmeleri sosyal medyada tartışma yarattı: Eski eşe gönderme mi?

Angelina jolie'nin dövmeleri sosyal medyada tartışma yarattı: Eski eşe gönderme mi?

Paylaş
Angelina jolie'nin dövmeleri sosyal medyada tartışma yarattı: Eski eşe gönderme mi?

2014-2019 yılları arasında meslektaşı Brad Pitt ile evli kalan ancak son günlerde, eski eşiyle arasındaki hukuk savaşıyla gündeme gelen güzel oyuncu angelina Jolie, bu defa dövmeleriyle dikkatleri üzerine topladı. Angelina Jolie'nin dövmelerinin, Brad Pitt'e gönderme olduğu iddia edildi.

Son dönemde eski eşi Brad Pitt ile arasındaki hukuk savaşıyla gündeme gelen Angelina Jolie'nin oyunculuğu bırakacağı iddiasının ardından Jolie'den yeni bir kariyer adımı gelmişti. Oscar ödüllü oyuncunun, Broadway'de bir müzikalin yapımcılığını üstleneceği açıklanmıştı. Jolie şimdi de eline yaptırdığı dövmelerle gündem geldi.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerin dövmelerini yapan Mr. K'nin tasarımı sosyal medyada gündem oldu.Jolie'nin iki elinin orta parmaklarında küçük karelerden oluşan bir tasarım bulunuyor. Sanatçının paylaşımı üzerine hayranlar, dövmelerin Brad Pitt'i işaret ettiğine dair yorumlar yapmaya başladı.

Dövme sanatçısı "Brad Pitt ile alakası yok" diyerek hayranların iddialarına son verdi. Brad Pitt ile Jolie'nin Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında 6 çocuğu bulunuyor. Çift 2016 yılında ayrıldıklarını açıkladı.



ANGELINA JOLIE VE BRAD PITT NEDEN AYRILDI?

Angelina Jolie, FBI yetkililerine Brad Pitt’in kendisine ve çocuklarına özet jetteyken fiziksel ve sözlü olarak şiddet uyguladığını söyledi. Raporlara göre, Pitt’in Jolie’yi uçağın arka odasına götürdüğü ve onu omuzlarından sarsarak “Bu aileyi mahvediyorsun” dediği belirtildi. Ses getiren hadisede, Jolie’nin vücudunda bazı yaralanmalar olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

BRAD PITT SESSİZ KALMADI

Brad Pitt ve avukatları, Angelina Jolie'nın tüm suçlamalarını reddetti. Dövüş Kulübü’ yıldızının, ailece özel jetleriyle Fransa’dan Minnesota’ya seyahat ederken evlatlık oğlu Maddox’a kötü muamelede bulunduğu ve Maddox’la içkili bir haldeyken kavga ederek ona şiddet uyguladığı iddia edilmişti. FBI’ın inceleme başlattığı olayın ardından çift boşanma kararı almış ve Pitt kamuoyuyla alkolü bıraktığını paylaşmıştı.