Magazin Cana öldü mü, neden öldü? Camdaki Kız Cana'yı oynayan Hande Ataizi diziden ayrıldı mı?

Cana öldü mü, neden öldü? Camdaki Kız Cana'yı oynayan Hande Ataizi diziden ayrıldı mı?

Paylaş
Cana öldü mü, neden öldü? Camdaki Kız Cana'yı oynayan Hande Ataizi diziden ayrıldı mı?

Camdaki Kız dizisinde Cana karakterine hayat veren Hande Ataizi'nin diziden ayrılıp, ayrılmadığı gündem oldu. Camdaki Kız 61. bölümde Cana'nın kaza geçirmesi Alp'in ve Sedat'ın büyük üzüntü yaşamasına neden oldu. Peki, Cana öldü mü, neden öldü? Camdaki Kız Cana'yı oynayan Hande Ataizi diziden ayrıldı mı?

Her perşembe Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin 61. bölümünde Cana talihsiz bir kaza geçirdi. Son bölümü izleyen seyirci ise 'Cana öldü mü' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Cana öldü mü, neden öldü? Camdaki Kız Cana'yı oynayan Hande Ataizi diziden ayrıldı mı?

Haberin Devamı

CANA ÖLDÜ MÜ?

Hande Ataizi'nin can verdiği Cana karakterinin Camdaki Kız dizisinden ayrılma ihtimali gündeme gelmişti. Sevenlerini merakta bırakan konu hakkında 61. bölümde şaşırtıcı bir olay yaşandı ve Cana'nın trafik kazası geçirdiği yer aldı.

Dizide hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Cana ve karnındaki bebeğinin hayatını kaybettiği belirtildi.

HANDE ATAİZİ KİMDİR?

Ataizi, 2 Eylül 1973 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1996 yılında Mum Kokulu Kadınlar filmiyle tanındı ve Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı. 1998 yılında yayımlanmaya başlayan Ruhsar dizisiyle gündeme oturdu. Hande Ataizi, Cem Davran'la birlikte pek çok dizi, film ve şov programı projesinde yer aldı.

Haberin Devamı

Dizi ve filmlerin yanında tiyatroda da başarı göstermiştir. Özel Hayatlar adlı tiyatro oyununda Cihan Ünal ile oynamıştır. 2011 yılında, TNT'de yayımlanan Dest-i İzdivaç'ı sunmuştur.

2012 yılında Star TV'de yayımlanan Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada da Seyfi Dursunoğlu ve Erol Evgin’le beraber jüri üyeliği yaptı. Benjamin Harvey ile dünya evine girdi ve bu evlilikten 2014 yılında oğlu Aslan Leon dünyaya geldi, çift, 2018 yılında boşandı.

2015 yılında Hayat Mucizelere Gebe adlı televizyon dizisinde oynadı. 2017’de ise iki adet gündüz kuşağı televizyon programının sunuculuğunu üstlendi.