Magazin Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı, elendi mi? Gelmeyecek mi?

Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı, elendi mi? Gelmeyecek mi?

Paylaş
Doya Doya Moda Hülya neden yok? Hülya Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı, elendi mi? Gelmeyecek mi?

Doya Doya Moda yarışmasının sevilen simi Hülya’nın bugün yarışmada yer almayışı ‘Doya Doya Moda Hülya neden yok?’ ‘Hülya Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı, elendi mi? Gelmeyecek mi?’ sorularına neden oldu. İddialı yarışmacı geçen hafta alışverişi yarım bırakarak İzmir’e gitmişti.21 Kasım Pazartesi günü de Hülya’nın Doya Doya Moda’da yer almadığı görüldü…

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda’da Hülya’nın yokluğu izleyicilerde meraka neden oldu. Her hafta Cuma günü yapılan elemelerin ardından bir isim yarışmaya veda ederken yerine başka bir yarışmacı geliyor. Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş’ın jüri üyeliği yaptığı yarışmada geçtiğimiz hafta ani şekilde programdan ayrılan Hülya’nın neden olmadığı ve geri gelip gelmeyeceği yoğun şekilde araştırılıyor…

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA HÜLYA NEDEN YOK?

Doya Doya Moda’nın iddialı yarışmacısı Hülya geçtiğimiz hafta Perşembe günü yarışmanın başında alışverişe çıkmış ancak gelen telefon ile acil bir şekilde alışverişi bırakmıştı. Edinilen bilgilere göre Hülya’nın kardeşi trafik kazası geçirdi. Hülya apar topar İzmir’e ailesinin yanına giderken, kardeşinin durumunun kritik olduğu kaydedildi ve Hülya’nın kardeşi için seyircilerden dua istendi.

DOYA DOYA HÜLYA GERİ GELMEYECEK Mİ?

21 Kasım Pazartesi günü de Hülya’nın Doya Doya Moda yarılmasında yer almaması üzerine takipçileri geri gelip gelmeyeceği konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapıyor.

Hülya’nın geri gelip gelmeyeceği konusunda resmi bir açıklama yapılmasa bile, yarışmanın bölümlerinin çekimlerden birkaç hafta geriden gittiği biliniyor ve Doya Doya Moda’nın sosyal medya hesabında yapılan güncel paylaşımlarda Hülya’nın yarışmaya devam ettiği görülüyor.

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA HÜLYA KİMDİR?

Doya Doya Moda Hülya olarak bilinen Hülya Gündoğmuş 33 yaşında evli ve 8 yaşında bir çocuk annesi. Bir kurumda yöneticilik yaptığını belirten Hülya, “Moda benim için herkesle aynı olmamayı ve farklı olmayı ifade ediyor” cümlesiyle yarışmadaki iddiasını ortaya koyuyor.