Magazin 'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!

'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!

Paylaş
'Euphoria' dizisinin yıldızı Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı!

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle izlenen 'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. Babasının vefatıyla başa çıkma mücadelesi sonucu intihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.

HBO yapımı Euphoria dizisinin genç yıldızı olan, 'The Line' ve 'North Hollywood' gibi filmlerde de rol alan Angus Cloud, geçtiğimiz temmuz ayından ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde iki gün önce ölü bulunmuştu.

Haberin Devamı

'BABASIYLA YENİDEN BİR ARAYA GELDİ'

Ölümünden bir hafta önce babasını toprağa veren, toparlanamayarak ruh sağlığı sorunları yaşayan Cloud'un ailesi tarafından yapılan açıklamada, 'acı kayıpla mücadele' vurgusu dikkat çekmişti.

İnanılmaz bir insana veda etmek zorunda kaldığımız için çok üzgünüz. Bir sanatçı, bir arkadaş, bir kardeş ve bir evlat olarak Angus hepimiz için pek çok açıdan özeldi. Angus geçen hafta babasını toprağa verdi ve bu kayıpla mücadele ediyordu. Sahip olduğumuz tek teselli, Angus'un şimdi en iyi arkadaşı olan babasıyla yeniden bir araya geldiğini bilmek. Umarız Angus'un vefatı, başkalarına yalnız olmadıklarını ve bununla yaşadıklarıyla tek başlarına mücadele etmemeleri gerektiğini hatırlatır. Umarız dünya onu mizahı, kahkahası ve herkese olan sevgisiyle hatırlar. Bu yıkıcı kaybı hâlâ atlatmaya çalıştığımız için şu anda mahremiyet istiyoruz.

 'ONU TANIDIĞIM İÇİN MİNNETTARIM'

ABD'li oyuncu ve şarkıcı Zendaya, Euphoria'daki rol arkadaşı Angus Cloud'a Instagram hesabından yayınladığı duygusal mesajla veda etmişti.

 Angus'un sonsuz güzelliğini anlatmaya kelimeler yetmez. Onu bu hayatta tanıma, 'kardeşim' deme, sıcak gözlerini görme, parlak gülümsemesini ve bulaşıcı gülüşünü görüp duyma şansım olduğu için çok minnettarım. İnsanların sevdikleri kişilerden bahsederken sıklıkla bu ifadeyi kullandıklarını biliyorum; 'girdikleri her odayı aydınlatabilirler'. Bunu yapmakta en iyisiydi. Onu bu şekilde hatırlamak istiyorum. Etrafındakilere yaydığı sınırsız ışık, sevgi ve neşe için yaşamın her anının kıymetini bileceğim. Kalbim şu anda annesi ve ailesiyle birlikte. Bu süreçte lütfen nazik olun.

ADLİ TIPTAN AÇIKLAMA GELDİ

Tam adıyla Conor Angus Cloud Hickey olan genç yıldızın vücudunda yüksek dozda fentanil, kokain ve metamfetamin bulunmuştu. Aileye yakın bir kaynak Entertainment Tonight'a konuşarak; aktörün babasını son yolculuğuna uğurladığı İrlanda'dan döndükten sonra 'ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiğini' söylemişti.

Haberin Devamı

Oyuncunun ölüm nedeni yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı. Alameda County Adli Tıp ofisinden yapılan açıklamada, Angus Cloud'un 'kazara aşırı doz alarak' hayatını kaybettiği bildirildi.