Magazin Gülen gözlü dosta veda

Gülen gözlü dosta veda

Paylaş
Gülen gözlü dosta veda

'Seksenler' dizisindeki 'Zafer' karakteriyle tanınan 41 yaşındaki oyuncu Efe Deprem, İstanbul D-100 karayolunun Çağlayan mevkisinde kullandığı motosikletin bariyerlere çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Dizideki rol arkadaşı Şoray Uzun, Efe'nin ardından duygularını kaleme aldı.

Bu pırıl pırıl oyuncu arkadaşımla üç yıl önce 'Seksenler' dizisinin setinde tanıştık. Efe dizide benim damadımı, sevgili eşi Burcu Altın Deprem ise kızımı oynuyordu. Daha yeni annebaba olmuşlardı, kızları Zeynep'ten söz etmeden duramıyorlardı. İlk karşılaşmamızdan aklımda kalan, içi daima gülen kapkara gözleri olmuştu. Yeni tanıştığı insanlara saygılı davranışı da bir başka özelliğiydi.

Haberin Devamı

HAYALLER KURARDI

Set aralarında sohbet etme imkanı bulurduk. Kızıyla ilgili hayallerini gülerek anlatır, büyüyünce birlikte neler yapacaklarından söz ederdi. Bir şeyler anlatırken, insanların yüzlerine bakarken hep gülümserdi. "Bu çocuğun yüzü hiç asılmaz mı?" diye düşünürdüm hep. Fenerbahçe aşığıydı Efe. Bir Galatasaraylı olarak bu kadar nazik, bu kadar beyefendi başka bir rakip taraftarı tanımadım.

BU iKiNCi ACI

Ne kadar ilginç, 'Seksenler'de benim babamı oynayan Rasim Öztekin üç yıl önce, 8 Mart'ta yaşamını yitirmişti. Aynı dizide oğlumu oynayan Efe ise 5 Mart'ta hayata veda etti. Yarın İstanbul Şehir Tiyatroları Rasim Öztekin sahnesinde Rasim ağabeyimizi anacağız. Elbette o anmada sevgili Efe'ye de selam göndereceğiz. Hoşça kal gülen gözlü arkadaşım, hatıranı yaşatmak bundan sonra görevimizdir.

Haberin Devamı