Magazin Güzel oyuncudan duygulandıran paylaşım: 'Çok özledim 'anne' demeyi'

Güzel oyuncudan duygulandıran paylaşım: 'Çok özledim 'anne' demeyi'

Paylaş
Güzel oyuncudan duygulandıran paylaşım: 'Çok özledim 'anne' demeyi'

Bir dönemin sevilen dizisi 'Bez Bebek' ile ismini duyuran ve birçok dizi, filmde rol alan Elif Ceren Balıkçı 2019 yılında ayatını kaybeden annesiyle ilgili paylaşım yaptı. Genç oyuncu 'Anne lafını her duyduğumda boğazım düğümleniyor' demesiyle sevenlerini hüzünlendirdi.

Ünlü oyuncu Elif Ceren Balıkçı'nın annesi Gülay Balıkçı 2019 yılında hayatını kaybetti. Henüz 19 yaşındayken anne acısıyla sarsılan genç oyuncu sosyal medya hesabından annesini andı.

Haberin Devamı

Bir fotoğraf albümü yayınlayan Balıkçı yaptığı paylaşımın altına şu mesajı yazdı:

BÜYÜDÜM ANNE, HEM DE ÇOK!

“Günler geçse de yıllar geçse de aklım hala gittiğin o gün de... ‘Anne’ lafını her duyduğumda boğazım düğümleniyor. Seni sorduklarında ‘annemi kaybettik’ dediğim de canım yine çok acıyor. Bana sarılamadığın, öpemediğin, saçlarımı okşayamadığın, ‘annem’ diyemediğin günler bu gerçekle karşılaşıyorum. ’Zaman geçtikçe unutacaksın’ dediler... ‘Acın hafifleyecek’ dediler, ama ilk gün ki gibi hala... Seni unutmaya korkuyorum. Yüzünü, ellerini sımsıkı sarılmanı... Özledim ‘anne’ demeyi. Çok özledim dizine yatıp saçlarımla oynamanı. O gün yaklaştıkça boğazım düğümleniyor. ’Annemi göreyim Allah’ım rüyamda lütfen’ dediğim her gün geliyorsun anne... Sımsıkı sarılıyorum sana. Gözlerimi açtığımda rüya olduğunu anladığımda yine yıkılıyor dünyam . O gün geçmiyor anne, o gün geçmiyor. Bana gelip, ‘ben hep senin yanındayım, seni görüyorum ama sen beni göremezsin’ dediğinde o gücümü nereden aldığımı öğrenmiş oldum anne. Seni çok özledim meleğim, çok özledim. Geçen gün teyzem telefonu kapatırken ‘tamam anneciğim’ dedi bana... Bir anda kalakaldım, o kadar zaman olmuş ki o sözcüğü duymayalı. Tam o an da durdum, ne söylesem boş ne desem anlamsız . Büyüdüm anne, hem de çok... Ama bir yanım eksik bir yanım sensiz. Sen benim en güzel gül bahçelerimsin, bakmaya doyamadığım… Mekanın cennet olsun Gül Kokulum…”

Haberin Devamı