Magazin Hayali barış elçisi olmak

Hayali barış elçisi olmak

Paylaş
Hayali barış elçisi olmak

Ekim 2022’de kendisi gibi oyuncu olan Çağrı Çıtanak ile evlenen Başak Gümülcinelioğlu Kanal D’deki ‘Yargı’da Savcı ‘Neva’yı, ‘Bir Derdim Var’da sosyal hizmet uzmanı ‘Sibel’i canlandırmıştı. Oyuncu Women’s Shine dergisine konuştu…

İşte ünlü oyuncunun açıklamaları:

Haberin Devamı

Amerika’daki en ünlü oyunculuk eğitim programlarından Stella Adler’a kabul edilen 36 kişiden biri oldum. 5 hafta süren yoğun bir eğitimde sektörün ileri gelen isimleriyle çalıştık. Amerika’da 17 yaşında müzikal tiyatro eğitimine başladım. Orada ‘Annie’ adlı müzikalde oynadım. 13 yaşından beri ben neredeyse farklı ülkelerde okudum. Aslında arkadaş çevremin çoğu farklı ülkelerden, kültürlerden insanlardan oluşuyor. Bu durum beni dünya insanı yaptı diyebilirim. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki ‘Pırıl’ ve ‘Yargı’ dizisindeki ‘Neva’ benim için çok özel. Beni kişisel olarak çok geliştirmeleri sebebiyle bu iki karakterimi çok özel buluyorum. ‘Neva’ için adalet dersleri aldım, iki ay boyunca adliyede yattım. Avukat ve hakim olmak üzere iki tane danışman edindim kendime.

Haberin Devamı

‘AYRI ALANLARIMIZ VAR’

“Çağrı ile sevgili olduğumuz günden beri birbirine çok saygı duyan ve şefkatli iki insan olduk. O yüzden ben Çağrı’ya çok saygı duyarım, o da bana. Ayrı alanlarımız var, ayrı kariyerlerimiz var. Birlikte bir şey yapacaksak uyum ve sevgi içinde yapmaya gayret ederiz ama ayrı ayrı yapacaksak birimiz diğerine soru sormaz ve onun işine çok karışmaz.”

‘AİLECİ BİRİYİM’

Şu an çocuk gelişimi okuyorum İstanbul Üniversitesi’nde. En büyük hayalim bir barış elçisi olmak, çocuklar benim için çok kıymetli. Ama bunu oyunculuğu bırakarak yapacağımı sanmıyorum. Aileci biriyim ben, anneannem büyüttü beni. Annemle ikili iletişimimiz çok şifalı ve bambaşkadır. O benim aynı zamanda kurumsal partnerim de diyebiliriz. Çağrı’nın annesi Neboş’um, çoğu insan için, benim kayınvalidemdi ama aslında benim en yakın arkadaşlarımdan biriydi. Huzur içinde uyusun. İngilizce ve Türkçe biliyorum. Almanca, İspanyolca ve Yunanca konuşuyorum. Hedefim uluslararası projelerde yer almak.