Magazin Hayali pavyon açmak

Hayali pavyon açmak

Paylaş
Hayali pavyon açmak

İrem Derici önceki akşam Bayrampaşa Ora Arena’da düzenlenen Martı Festivali’nde sahneye çıktı.

“Selülitlerimiz belli olmasın diye varis çorabımızı giydik. Bunlar sıkı tutuyor. Bazıları 2-3 tane giyiyor. İsim vermeyeceğim. Şaka bir yana bu dönem daha çok özeniyorum” dedi. Sevgilisi Gökhan Fırat’la çıktığı Paris tatilinden dönen şarkıcı “Mesela Viyana konseri var, üç gün uzatıyoruz. Gitmişken kalmak lazım malum biletler artık el yakıyor” dedi. Aşk sorusuna da “Güzel güzel yaşıyoruz. Seviyorum” cevabını verdi.

Haberin Devamı

‘5 BİN KİŞİYİ GÖTÜREMEM’

‘İnci Taneleri’ dizisi nedeniyle pavyon dansının gündem olması hakkında konuşan İrem Derici, “İki sene önce pavyonda klip çektim diye yerden yere vurulmuştum” dedi. Konserde açılan “İrem bizi pavyona götür” pankartları için ise “5 bin kişiyi götüremem. Bütün birikimim gider. Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut’la ‘Rastgele Pavyon’ hayalim vardı ama kaldı. Millet ev ve yalı almanın hayalini kurar, biz pavyon açmanın” diyerek güldü.

’İNCİ TANELERİ’NDE OYNAMAK İSTERİM

Kanal D’nin dizisi ‘İnci Taneleri’nden bahseden şarkıcı Ankara ve İzmir’de pavyona gittiğini ve oradaki eğlenceyi çok sevdiğini söyledi. Derici “Hazar Ergüçlü'nün dansı muhteşem. Acayip bir kadın. Sakin durduğuna bakmayın, o da delidir. Konuk oyuncu olarak yer almak istiyorum” dedi. Engin Can DİLEKLİ

Haberin Devamı