Magazin İbo Show’un bu haftaki konukları! 6 Nisan İbo Show’a kimler geliyor?

İbo Show’un bu haftaki konukları! 6 Nisan İbo Show’a kimler geliyor?

Paylaş
İbo Show’un bu haftaki konukları! 6 Nisan İbo Show’a kimler geliyor?

İbo Show’un bu haftaki konukları, Çarşamba akşamlarını bir müzik ziyafetine çeviren programın takipçileri tarafından merak ediliyor. İbrahim Tatlıses’in profesyonel sunumuyla her hafta birbirinden başarılı isimlerin konuk olduğu İbo Show’da 6 Nisan akşamı yine televizyonların sevilen isimleri hem sohbetleri hem de şarkılarıyla unutulmaz anlara imza atacak…

İbo Show 6 Nisan Çarşamba akşamı konukları ile Star TV ekranlarında yine fırtınalar estirecek. Uzun bir aranın ardından yeniden televizyon ekranlarına dönüş yapan İbo Show’a 6 Nisan akşamı ekranların sevilen dört ünlü ismi konuk olarak katılacak…

Haberin Devamı

İBO SHOW’UN BU HAFTAKİ KONUKLARI

6 Nisan akşamı İbo Show’a bir dönem birlikte program da yapan, ekranların sevilen çifti Safiye Soyman ve Faik Öztürk ile Kahtalı Mıçı ve Fatih Ürek konuk olarak katılacak..

KAHTALI MIÇE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE ASLEN NERELİ?

Kahtalı Mıçı olarak bilinen Mustafa Aslan olan 1953 yılında Adıyaman’ın Kahta ilçesinde dünyaya geldi. Mıçı, Mustafa’nın kısaltılmışıdır. 2 kız bir erkek kardeşi olan ünlü türkücü İlkokulu Kahta Kubilay İlkokulu’nda okudu.

Çocukluğunda çokça pamuk tarlasında çalışmaya gitmesi nedeniyle ilkokulu 9 yılda bitirebildi. Ortaokul diplomasını ise daha sonra dışardan sınavlara girerek aldı

17 Yaşından itibaren Kahta’da yerel türkücülük yapmaya başlayan Kahtalı Mıçı, konser ve düğünlerde türküler söyledi. Okulunu bitirdikten sonra Beden Terbiyesi İl Müdürlüğünde işe başladı. 1979 yılında bir düğünde söylediği Kürtçe şarkı nedeniyle Beden Terbiyesi İl Müdürlüğü’ndeki işinden atıldı. Sonrasında tutuklanarak bir süre cezaevinde kalan Kahtalı Mıçı, 1980 döneminde tekrar hapse girdi.

Haberin Devamı

1989 ile 1990 yıllarında Gaziantep’te yaşayan Kahtalı Mıçı, 1991 yılında İstanbul’a taşındı ve bir süre İstanbul’da yaşadıktan sonra Şanlıurfa’ya yerleşti. Sırrı Süreyya Önder’in “Beynelmilel” filminde oynadı.

Yıllarca Ahmet sezgin, Nuri Sesigüzel, Mahsuni Şerif, Sami Kasap gibi sanatçıların eserlerini seslendiren Kahtalı Mıçı, 1975 yılında Hülya hanım ile evlendi. 4 çocuğu vardır.