Magazin İstanbul için sanat zamanı

İstanbul için sanat zamanı

Paylaş
İstanbul için sanat zamanı

Çağdaş Sanat Fuarı ‘Contemporary İstanbul’ kapılarını açtı. Hadise’den İnci Aksoy’a, Banu Çarmıklı’dan Sinem Ünsal’a kadar cemiyet hayatının ve magazinin yıldızları sergiden sergiye koşturmaya başladı...

Aralarında Özge Gürel, Yağmur Tanrısevsin, Ege Kökenli ve Gülcan Arslan'ın olduğu oyuncular geçen sabah The Artisan İstanbul M Gallery Hotel'de buluştu. Önce kahvaltı yaptılar, sonra otel lobisinde sergilenen sanat eserlerini incelediler. Finali de Boğaz'da tekne turuyla yaptılar.

Haberin Devamı

MEKSİKALI SANATÇI BÜYÜLEDİ

Sevil Dolmacı Gallery, Meksikalı sanatçı Bosco Sodi’nin Türkiye’deki ilk kişisel sergisine ev sahipliği yaptı. Sanatçının Meksika, Amerika ve Avrupa’daki atölyelerinde gerçekleştirdiği eserlerden oluşan 'The Silence of Form' isimli sergiyi gezenler arasında İpek Özilhan Özkan, ablası Türkan Özilhan Tacir, Gülşah Noyan ve Sinan Temo da vardı.

YENİ HEYECAN

Birçok esere imza atan sanatçı Nuri Battal, 30 Eylül'de yeni bir sergi açıyor. Adı: Stay Abstract. Şişli'deki Nefs Galeri Müzayede'de düzenlenecek sergiyi 15 Ekim'e kadar gezebilirsiniz.