Magazin Kahtalı Mıçe'den kötü haber geldi!

Kahtalı Mıçe'den kötü haber geldi!

Paylaş
Kahtalı Mıçe'den kötü haber geldi!

'Kahtalı Mıçe' veya 'Kahtalı Mıçı' olarak tanınan ses sanatçısı Mustafa Aslan'nın gırtlak kanserine yakalandığı ortaya çıktı.

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile “Felaket Tellalı” lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Ünlü türkücü Kahtalı Mıçe’nin gırtlak kanserine yakalandığını duyurdu. “Kahtalı Mıçe için dualarınızı esirgemeyin!” başlıklı bir yazı kaleme alan Akay, usta sanatçı için dua istedi.

Haberin Devamı

 EKONOMİK SIKINTILAR YAŞIYOR!

Onur Akay, “Türk halk müziği sanatçısı Mustafa Aslan nam-ı diğer Kahtalı Mıçe zor günler geçiriyor. Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya’da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.” ifadelerini kullandı. Kahtalı Mıçe, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketine memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki iki katlı evinde yakalanmış ve çok sayıda akrabasını kaybettiğini açıklamıştı. "Kime koşsak evi yıkılmıştı. Kime baksak kaybetmişiz. Yaşadığıma sevinemiyorum" diyen sanatçının açıklaması yürek yakmıştı.

Haberin Devamı