Magazin Lisa Marie Presley’in ölüm nedeni belli oldu

Lisa Marie Presley’in ölüm nedeni belli oldu

Paylaş
Lisa Marie Presley’in ölüm nedeni belli oldu

Rock'n Roll müziğin efsane ismi Elvis Presley'in kızı Lisa Marie Presley, 12 Ocak’ta hayatını kaybetmişti. Lisa Marie Presley’in ölüm nedeni açıklandı.

Elvis Presley’nin tek kızı, şarkıcı ve söz yazarı Lisa Marie Presley, 12 Ocak’ta, evinde fenalaşmıştı. Hastaneye kaldırılan ünlü isim hayatını kaybetti. Tek çocuğunu genç yaşında kaybeden Priscilla Presley, herkesten ailenin yasına saygı göstermesini rica etti ve “Güzel kızım Lisa Marie bizi terk etti” diyerek haberi doğrulamıştı.

Haberin Devamı

KALP KRİZİNDEN ÖLDÜĞÜ AÇIKLANMIŞTI

Elvis Presley'in tek çocuğu Lisa Marie Presley, Kaliforniya Calabasas'ta yaşadığı evde kalbi durmuştu. Eski kocası Danny Keough sağlık görevlileri gelene kadar Lisa Marie’ye kalp masajı yaptı. Presley hastaneye kaldırıldığında yapılan ilk açıklamada kalp krizinin ardından komaya girdiği açıklanmıştı. 

ÖLÜMÜ HERKESİ YASA BOĞMUŞTU

Daha birkaç gün önce oyunculuk yapan kızı Riley Keough annesinin mutlulukla gülümseyen bir fotoğrafını paylaşmış ve “Anneme bakın! Ne kadar da güzel” yazmıştı. 10 Ocak’ta dağıtılan Altın Küre’lerde de başrollerde yer alan Lisa Marie Presley, törene annesi Priscilla ile katılmıştı. Babasının hayatını anlatan Elvis filmiyle en iyi erkek oyuncu seçilen Austin Butler’ın yaptığı duygusal konuşma sırasında gözyaşı döken Lisa Marie, birkaç gün sonra hayatını kaybedip herkesi yasa boğacağından habersiz son kez adını manşetlere bu mutlu günle taşımıştı…

Haberin Devamı

ADLİ TIP RAPOR GELDİ

Los Angeles Adli Tıp Kurumu, dün yaptığı açıklamada “Los Angeles İlçesi Adli Tıp Kurumu, 54 yaşındaki şarkıcı-söz yazarı Lisa Marie Presley'in ölüm nedenini, yıllar önce bir obezite ameliyatından sonra gelişen yara dokusunun neden olduğu ince bağırsak tıkanıklığı olarak belirledi. Ölüm şekli doğaldır” ifadelerini kullandı.

KALP YETMEZLİĞİNDEN HAYATA VEDA ETMİŞTİ

Adli Tıp, Presley’in 12 Ocak’ta eski eşi tarafından evinde hareketsiz yatarken bulunduğunu, hastaneye getirildikten sonra saat 17.08’te öldüğünün belirlendiğini belirtti. Lisa Marie Presley’in oğlu ve Elvis Presley’in torunu Benjamin Keough, 2020 yılında 27 yaşındayken intihar ederek yaşamını son vermişti. Dünya çapında “Rock 'n’ Roll'un Kralı” ya da kısaca ‘Kral’ olarak tanınan Elvis Presley, 1977 yılında 42 yaşındayken kalp yetmezliğinden yaşama veda etmişti.