Magazin Lüks yaşantısı sona erdi! Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü

Lüks yaşantısı sona erdi! Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü

Paylaş
Lüks yaşantısı sona erdi! Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü

Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanı Şule’nin akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şule ile Özbekistan uyruklu arkadaşları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen Dilan Polat’ın yardımcısı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla ülkesine döndüğünü duyurdu.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat'ın çocuk bakıcısı Özbekistan uyruklu Şule ile evde yardımcılık yapan akrabası Nargiza K. geçtiğimiz günlerde gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde Şule'nin ikamet izninin bittiği, Nargiza K.'nın ise 9 ay önce turist vizesi ile yurda girdiği ve kaçak durumda olduğu tespit edildi. İşlemlerinin ardından ikisi de sınır dışı edildi. Ülkesine giderken video çeken Şule, alnının akıyla gittiğini söyledi.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından çektiği videolarla tanınan Şule, ülkesine giderken de paylaşım yapmadan duramadı.  Uçakta çektiği videoları yayınlayarak Türkiye'den gittiğini duyuran Şule, "Millet olarak rahatlayın ama bir şeyde unutmayın. Çok mutluyum çünkü alnımın akıyla memleketime gidiyorum" ifadelerini kullandı. Şule'nin bir fotoğrafında akrabası Nargiza K. da görüldü.

Haberin Devamı