Magazin Matthew Perry'den Keanu Reeves'a şaşırtan sözler!

Matthew Perry'den Keanu Reeves'a şaşırtan sözler!

Paylaş
Matthew Perry'den Keanu Reeves'a şaşırtan sözler!

Bir dönemin efsane dizilerinden biri olan 'Friends'de Chandler Bing karanterini canlandıran Matthew Perry, zararlı madde ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçirdiği zor günleri anlatmıştı. Perry, şimdi ise Keanu Reeves hakkında söylediği olumsuz sözlerle gündemde.

Tüm dünyada sevilen 'Friends' dizisinin 'Chandler Bing'i Matthew Perry, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ve alkol bağımlılığının neredeyse hayatına mal olduğunu anlattığı detaylı bir röportaj vermişti. 53 yaşındaki yıldız People'a konuşarak; uyuşturucu madde içeren bir ilaca olan bağımlılığı nedeniyle 49 yaşındayken kalın bağırsağının patladığını, iki hafta komada kaldığını ve aylarca hastanede yattığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

BAĞIMLILIĞI NASIL BAŞLADI?

Perry, 1997'de bir jet-ski kazası geçirmiş ve iyileşme sürecinde kendisine güçlü bir ağrı kesici ilaç verilmişti. Bu da sonunda uyuşturucu bağımlılığıyla yıllarca süren bir savaşa dönüşmüştü.

Oyuncu, bağımlılığıyla ilgili; "Amacım bu ilaçlar yüzünden bir sorun yaşamak değildi. Ama en başından beri bana hissettirdiklerini sevdim ve daha fazla almak istedim" ifadelerini kullanmıştı. Yaşadıklarının ardından artık sağlıklı olduğunu belirten aktör, ne kadar süredir 'ayık' olduğunu ise paylaşmamayı tercih etmişti.

'YETERLİ DEĞİLDİM'

Perry, 'Friends' dizisine konuk oyuncu olarak katılan Julia Roberts'ı yüzlerce faks mesajıyla nasıl etkilediğinden de bahsetmiş ve güzel oyuncuyu, onun kendisini bırakmasından korktuğu için terk ettiğini itiraf etmişti: "Julia Roberts'la aşk yaşamak benim için çok fazlaydı. Benden ayrılacağından emindim. Neden ayrılmasın ki? Yeterli değildim; asla yeterli olamazdım. Kırılmıştım, bükülmüştüm ve sevilemezdim. Bu yüzden onu kaybetmenin kaçınılmaz ıstırabıyla yüzleşmek yerine, güzel ve zeki Julia Roberts'tan ayrıldım. Yüzündeki şaşkınlık ifadesini tarif edemem."

Haberin Devamı

'NEDEN KEANU REEVES HÂLÂ ARAMIZDA DOLAŞIYOR?'

Tüm bunların ardından Matthew Perry'nin, yakında çıkacak olan 'Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing' adlı anı kitabında Keanu Reeves hakkında bazı şoke edici olumsuz duygularını açığa vurduğu ortaya çıktı. Page Six tarafından elde edilen bir paragrafta Perry, "Neden Phoenix River ve Heath Ledger gibi orijinal düşünürler ölüyor da Keanu Reeves hâlâ aramızda dolaşıyor?" diye yazdı.

Uyuşturucu madde bağımlılığı yüzünden zor günler yaşayan ünlü isim, 1988'de Reeves'in en yakın arkadaşı olan Phoenix ile 'A Night in the Life of Jimmy Reardon' filminde rol almıştı. Matthew, filmde River'ın en iyi arkadaşı rolünü üstlenmişti ve ikili, Chicago'da çekim yaparken gerçekten de arkadaş olmuştu.

'BU DÜNYA İÇİN FAZLA GÜZELDİ'

Perry, meslektaşı River Phoenix'in 1993 yılında aşırı doz uyuşturucudan ölmesiyle ilgili ise şunları yazdı:

River, hem içi hem dışı güzel bir adamdı ve sanırım bu güzelliği dünya için çok fazlaydı. Her zaman gerçekten yetenekli olan insanlar aramızdan ayrılıyor gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Perry, bir başka arkdaşı Chris Farley'nin de 1997 yılında Phoenix'e benzer bir şekilde hayatını kaybettiğinden bahsetmesinin ardından, "Farley'nin ölümünü öğrendiğimde Jennifer Aniston'ın soyunma odasının duvarında bir delik açmıştım" diyerek, "Ama Keanu Reeves aramızda dolaşıyor" diye ekledi.