Magazin Menajerinden, Aleyna Tilki'ye sert yanıt: Nankör ve cahil

Menajerinden, Aleyna Tilki'ye sert yanıt: Nankör ve cahil

Paylaş
Menajerinden, Aleyna Tilki'ye sert yanıt: Nankör ve cahil

Aleyna Tilki önceki gün konserlerinin engellendiğini söylemiş, müzik sektörünü topa tutmuştu.

23 yaşındaki şarkıcı, “Beni çocukluğumdan beri vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar. Ölmemi, yok olmamı istiyorlar” demişti. Aleyna’nın bu sözleri üzerine menajeri Haluk Şentürk, “Hedefinde direkt ben varım! Avrupa’daki bir festivalde yer alması için çok çabaladım. Tüm çabalarımı bu şekilde yorumlamış olmasını toyluğuna veriyorum” dedi.

‘SAÇMALIYOR’

Haberin Devamı

Haluk Şentürk şunları söyledi: “Ettiği küfür, yaptığı el hareketi cahilliğinden. Halbuki çok özel bir yetenek ama kariyerini yönetemiyor, saçmalıyor. Paylaşımlarına dikkat etmezse sonunda daha çok üzülür. Her şeyden önemlisi büyüklerine saygılı, edepli davranacak. Nankör olmayacak. Bir de ‘Ölmemi istiyorlar’ demiş. Öldürmek mi? Aleyna kendi kariyerinin katili.” Köln, Viyana ve Berlin’in de aralarında olduğu 18 Avrupa şehrindeki konserlere Haluk Şentürk’ün menajerliğini yaptığı şarkıcılardan Hadise ile Gülşen çıkıyor. Aleyna Tilki’nin yerine ise Sena Şener geldi.

‘ALGI OYUNU’

Aleyna Tilki, Haluk Şentürk’e anında yanıt verdi. “Açıklamaları doğru değil. Algı oyunu. Uçak masrafını düşürmek için ‘Trenle konsere gider gelirim. Otelde değil, evde bile kalırım’ teklifinde bulunmuştum” dedi.

Haberin Devamı