Magazin Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı

Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı

Paylaş
Paris Hilton kızını ilk kez paylaştı

Taşıyıcı anne yoluyla ikinci kez anne olan Paris Hilton kızının yüzünü sır gibi saklıyordu. Ünlü isim, adını 'London' koyduğu kızının fotoğraflarını ilk kez sosyal medya hesabından paylaştı.

Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine giren Paris Hilton, 2023'ün başlarında taşıyıcı anne yoluyla dünyaya gelen oğlunu kucağına almıştı.

Haberin Devamı

Minik Phoneix henüz bir yaşını doldurmadan ünlü isimden ikinci bebek müjdesi gelmişti. Bu sefer bir kız çocuğu olan Hilton, bebeğinin adını 'London' koymuştu.

'ANNE OLMAK HER ZAMAN HAYALİMDİ'

Ünlü isim, 2023'ün başlarında ise sürpriz bir paylaşım yaparak eşi Carter Reum ile birlikte ilk çocuklarının taşıyıcı anne yoluyla dünyaya geldiğini açıklamıştı. People'a konuşan sosyetik güzel, şu ifadeleri kullanmıştı:

Anne olmak her zaman hayalimdi ve Carter ile birbirimizi bulduğumuz için çok mutluyum. Birlikte bir aile olacağımız için çok heyecanlıyız ve kalplerimiz bebeğimiz için sevgiyle dolup taşıyor.

 ADINI YILLAR ÖNCE KOYMUŞ

Her fırsatta doğum yapmaktan korktuğunu söyleyen Paris Hilton, daha önce verdiği bir röportajda kızının ismini 10 yıl önce belirlediğini açıklamıştı. Hilton, "Bir gün oğluma yeni bir kız kardeş yapmak istiyorum. London (Londra) benim en sevdiğim yerlerden biri ve kızıma da bu ismi koymak istiyorum" diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

5 AY SONRA İLK KEZ!

42 yaşındaki yıldız isim, oğlu Phoenix 1 yaşına gelmeden ikinci bebek müjdesini duyurmuştu. Uzun süre tüp bebek tedavisi gördüğü bilinen Paris Hilton, doğumdan sonra kızının yüzünü paylaşmamıştı. Ünlü isim 5 ay sonra ilk kez 'London' adını verdiği kızıyla pozlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

'KARŞINIZDA LONDON MARILYN HILTON-REUM'

Hilton, kızıyla yaptığı paylaşıma: 'Karşınızda London Marilyn Hilton-Reum. Kendimi bildim bileli Londra adında bir kızım olmasını hayal ettim. Burada olduğu için çok mutluyum. Onunla geçirdiğim her anı gerçekten seviyorum. Phoenix ile birlikte, melek bebeklerim bana anneleri olmadan önce hiç bilmediğim bir sevgiyi gösterdiler.' notunu düştü.