Pazar Postası 'Otomobil sporlarında ödüllerim var, yine yarışmak istiyorum'
Paylaş
'Otomobil sporlarında ödüllerim var, yine yarışmak istiyorum'

O, Türkiye'nin saat kralı. Saatin zamanla ilişkisine estetik ve modayı katmış bir isim Ramazan Kaya. 'Saat ve Saat' markasını her geçen gün daha da büyütüyor

ÇAĞRI BİLGİN

Haberin Devamı

cagri.bilgin@posta.com.tr

twitter.com/cagribilgin

Saat ve Saat bünyesi içinde şu anda 85 mağaza, 13 kiosk, 47 Boyner&YKM corner, 8 Campanola, 2 Pandora Shop mevcut. “Saat ve Saat’te yeni projeler hiçbir zaman bitmez” diyen Ramazan Kaya, hedeflerinin 5 yıl içinde 200 mağaza 1500 çalışana ulaşmak olduğunu da söylüyor. Otomobil sporlarına düşkünlüğüyle de tanınan Kaya, vakit yaratıp tekrar yarışlara katılmak istiyor.

Ailece kahvaltı yaparız

Sabahları güne erken, enerjik ve keyifli başlarım. 7-7:30 gibi uyanıyorum. Şirkette ve ya dışarıda kahvaltılı bir toplantım yok ise sabah kahvaltılarımı ailemle yapmayı tercih ediyorum. Günün ilk saatlerine ailemle başlamak, sohbet etmek günümün keyifli geçmesinde oldukça etken oluyor.

Haberin Devamı

Wing Chun ile ilgileniyorum

Spor uzun senelerdir hayatımın olmazsa olmazı diyebilirim. Yoğun iş tempomun arasında mümkün olduğunca fitness yapıyorum. Bunun dışında kış aylarında kayak yapmaya vakit ayırıyorum. Ayrıca bunların dışında çok beğendiğim bir Uzakdoğu sporu olan Wing Chun ile ilgileniyorum.

Başta Zuma ve Sunset

İstanbul’da çok güzel mekanlar var. Zuma, Sunset, Balıkçı Kahraman, Eminönü Hamdi Restaurant ve Da Mario en tercih ettiklerim arasında geliyor.

DiCaprio’nun YERİ AYRI

Sinemaya gitmeyi severim. Gidemediğim filmlerin DVD’lerini alıp seyretmeye çalışıyorum. Beğendiğim yönetmenler Nuri Bilge Ceylan ve Christopher Nolan. Beğendiğim aktrist Angelina Jolie, markamızın temsilciliğini yapması sebebiyle Leonardo DiCaprio.

Mavi yolculuğu severim

Yaz tatillerinde mavi yolculuk tercihim; Göcek, Marmaris ya da Fethiye’den tekne kiralayarak ailece geçiriyoruz. Kış aylarında yurtdışında İsviçre’ye, Türkiye’de Palandöken ve Kartalkaya’ya kayağa gitmeyi seviyorum.

Müzik ruhun gıdası

Müzik ruhun gıdası lafına çok inanıyorum. Müzikle ruh halim değişir. Kulağıma hoş gelen her türlü müziğe ilgi duyuyorum ve dikkatimi hemen çeker. Kitap okumayı severim kişisel gelişim kitapları ilgimi çekiyor.

Yeni lezzetleri DENERİM

Evde yemek yapmıyorum buna çok vaktim de olmuyor. Yeni tatları denemeyi severim. Türk mutfağı vazgeçilmezlerimden bunun dışında İtalyan, Fransız, Akdeniz, Uzakdoğu mutfaklarını seviyorum.

Haberin Devamı

Armani, Etrotercihimdir

Günümün uzun zamanlarını dışarıda geçirmem sebebiyle rahat kıyafet ve ayakkabıları tercih ediyorum. Armani, Burberry, Etro tercihlerim arasında geliyor. İşim gereği saat takmayı seviyorum. Saat kıyafetlerimi tamamlayan en önemli aksesuarım.

Otomobil merakım eskiye dayanır

Otomobillere ilgim sebebiyle küçük bir oyuncak araba koleksiyonum var. Hobi olarak kayak yapmayı seviyorum. Otomobil merakım oldukça eskiye dayanıyor. Gençlik yıllarımda otomobil sporlarıyla uğraştım ve ödüllerim var. Tekrar vakit yaratıp ilgilenmek istiyorum.

(10.03.2013 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)