Magazin Sanatçı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Sanatçı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Sanatçı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşındayken yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, 2020 yılında düzenli aralıklarla yaptırdığı check-up sırasında kalın bağırsak kanserine yakalandığını öğrendi. Sanatçı, tümörün kontrol altına alınması için kemoterapi tedavisi almaya başladı. Kemoterapi tedavisinin tamamlanmasının ardından Günhan'ın ameliyat olmasına karar verildi.Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Günhan'ın hastalığı daha sonra üç kez nüksetti. Evli, 1 çocuk babası Günhan, son olarak 5 gün önce rahatsızlığının artması üzerine kaldırıldığı Bodrum'daki özel hastanede 13 Nisan'da hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan için dün öğlen Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Günhan'ın oğlu Ozan Günhan, ailesi, sanatçı dostları ve çok sayıda seveni katıldı. Kılınan namazın ardından Günhan için helallik alındı. Ardından Günhan'ın bir süre omuzlarda taşınan tabutu, Bitez Mezarlığı'na götürüldü. Günhan'ın cenazesi burada sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.