Magazin 'Şansım yaver gitti'

'Şansım yaver gitti'

Paylaş
'Şansım yaver gitti'

Hazal Subaşı başrolü Salih Bademci ve Ozan Dolunay ile paylaştığı, Kanal D’nin yeni dizisi ‘Dilek Taşı’nda ‘Figen’ rolünde. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesi yaratan dizinin yıldızı, Hello dergisine hem ‘Figen’i hem kendisini anlattı…

İşte tüm detaylar:

Haberin Devamı

‘Figen’i gerçekten anladığım ve ifade etmek istediğim yerden resmediyorum. Bazen sözlerin yetersiz kaldığı bakışlarla anlam bulduğu bir hayat. Hesapsız kitapsız sadece kalbi ile konuşuyor.

Bazen sahnelerde konuyu içselleştirdiğim anlar oluyor ve derinden etkileniyorum. Hapishane sahneleri beni çok etkilemişti. Bir babanın çaresizliği, kızına kavuşma isteği, beni inanılmaz duygulandırmıştı.

Çabasız güzelliği seviyorum. Güzellik dayatmalarının günümüzün yarattığı geçici bir akım olduğu inancındayım.

Atatürk’ü tanımayı, içini, düşüncelerini, neyi ne şekilde hissettiğini bilmek isterdim.

Hayat olması gerekeni, benim için planladıklarını şans olarak karşıma çıkardı. Şansım yaver gitti ve hayal ettiklerimi yaşama fırsatı buldum.

Haberin Devamı

Olumsuz hislerin içinde savrulmuyorum, takılı kalmıyorum. Her şeyin geçici olduğunu kabul edebilmek en sevdiğim özelliğim.

Dürüst, şeffaf, merhamet duygusu olan, kendini geliştirme konusunda açık fikirli, hayattan keyif alan insanları seviyorum. Sabit fikirli insanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışırım.