Magazin Sinead O'Connor'ın ölmeden önce yaptığı paylaşım yürek burktu: Onsuz kayboldum

Sinead O'Connor'ın ölmeden önce yaptığı paylaşım yürek burktu: Onsuz kayboldum

Paylaş
Sinead O'Connor'ın ölmeden önce yaptığı paylaşım yürek burktu: Onsuz kayboldum

İrlandalı dünyaca ünlü şarkıcı Sinead O'Connor 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor'un ölüm nedeni açıklanmadı. Sinead O'Connor'ın ölmeden önce yaptığı paylaşım hayranlarını çok üzdü.

Sinead O'Connor ismiyle tanınan, Müslüman olduğunu duyurduktan sonra Şüheda Davitt ismini alan İrlandalı ünlü kadın şarkıcı 56 yaşında hayatını kaybetti. Yakınlarının belirttiğine göre dört çocuk annesi olan şarkıcı, 17 yaşındaki oğlu Shane'in kendi canına kıymasından sonra bir türlü toparlanamadı.

Haberin Devamı

2018 YILINDA MÜSLÜMAN OLMUŞTU

Davitt, 2018'de Müslüman olduğunu duyurarak, "Müslüman olduğum için gurur duyuyorum. Bu, her akıllı ilahiyatçının doğal olarak varacağı bir sonuç. Tüm kutsal yazıtlar bizi İslam'a götürüyor. İslam tüm diğer kutsal kitapları gereksiz kılıyor." ifadelerini kullanmıştı.

ÖLMEDEN 10 GÜN ÖNCE YAPTIĞI PAYLAŞIM YÜREK BURKTU

Ünlü sanatçının 17 yaşındaki oğlu Shane'in hastaneden kaçtıktan sonra Ocak 2022'de intihar etmesinden 18 ay sonra hayatını kaybetti. Yakınlarının anlattıklarına göre şarkıcı, 17 yaşındaki oğlu Shane'in kendi canına kıymasından sonra bir türlü toparlanamadı.

"ONSUZ KAYBOLDUM"

Ünlü müzisyen, son Tweetinde Shane'in bir fotoğrafını paylaşmış ve "O zamandan beri ölümsüz gece yaratığı olarak yaşıyorum. O benim hayatımın aşkı, ruhumun lambasıydı. İki yarıda tek bir ruhtuk. O beni koşulsuz seven tek kişiydi. Onsuz kayboldum" ifadelerini kullanması sevenlerini kahretti.

Haberin Devamı