Magazin Survivor elenen isim belli oldu! 5 Nisan Survivor’dan kim elendi? Dün akşam adadan kim gitti?

Survivor elenen isim belli oldu! 5 Nisan Survivor’dan kim elendi? Dün akşam adadan kim gitti?

Paylaş
Survivor elenen isim belli oldu! 5 Nisan Survivor’dan kim elendi? Dün akşam adadan kim gitti?

Survivor’da elenen isim, 5 Nisan akşamı gerçekleşen ada konseyinin ardından belli oldu. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından Barış, Ardahan, Gökhan Keser ve Gizem eleme adayı olarak yokluk adasına gitmişti. Dün akşam bu dört yarışmacıdan biri adaya veda etti. Peki, 5 Nisan Survivor’dan kim elendi? İşte yanıtı…

Survivor’da elenen isim sabah saatlerinin en çok merak edilen konuları arasına girdi. Dün akşam gerçekleşen konseyde eleme adayı olan 4 yarışmacıdan en az SMS oyunu alan isim adaya veda ederken, geceye doping tartışmaları damgasını vurdu. Nisa’nın Nagihan’a yönelttiği doping söyleminin kaynağı ise Acun Ilıcalı’nın konseydeki müdahalesiyle belli oldu. İşte, 5 Nisan Çarşamba akşamı Survivor’dan elenen isim ve konseyde yaşananlar…

Haberin Devamı

5 NİSAN SURVİVOR’DAN KİM ELENDİ?

Bu haftanın eleme adayları Barış, Ardahan, Gökhan Keser ve Gizem olmuş ve bu dört yarışmacı SMS oylamasına kalmıştı. Ada konseyinde oylama sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, en az oyu alarak adadan elenen ismi paylaştı. Buna göre 5 Nisan’da Survivor’dan elenen isim Ardahan oldu.

Ardahan sonuçlarının açıklanmasının ardından söz aldı ve elendiği için üzgün olduğunu dile getirdi. “Bizi Adana sokaklarından alarak buralara kadar getirdin.” diyen Ardahan, “Tüm Türkiye Babuş'u tanıdı. Ben bütün arkadaşlarımı çok seviyorum. Hepsinden razıyım, onlar da benden razı olsun... Burada Ogeday'ı tanıdım, yeni bir kardeş tanıdım, onun benim için ayrı bir yeri var. Herkese çok teşekkürler. Dediğim gibi siz benden razıysanız ben mutluyum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DOPİNG TARTIŞMASI ADA KONSEYİNE DAMGA VURDU

Dün akşam Survivor’da eleme gecesi kadar tartışmalara neden olan bir olay daha yaşandı. Nisa’nın Nagihan’a ''Daha önce bu problemleri olduğunu biliyorum. Doping testinden yakalandın ya...'' demesi ada konseyinde yeniden gündeme getirildi. Acun Ilıcalı’nın bu iddianın kaynağını sorması üzerine Nisa, Hikmet’in bu sözleri dile getirdiğini söyledi. Acun Ilıcalı da konuyla ilgili olarak Hikmet’e söz verdi.

Bunun üzerine Hikmet "Sporu bıraktı dilekçe veriyor ben onu söyledim" ifadelerini kullanırken, geçmiş görüntülerin kayıtlarına bakıldı ve bu kayıtlarda Hikmet'in "Ceza yedi dopingten. Men oldu spordan" dediği görüldü.

Evrim ve Ayşe'nin de olaya karışmasının ardından Acun Ilıcalı, "Hikmet senin de geçmişinle ilgili konuşmaya başlarsak onunla da ilgili iddialar atılmaya başlanır değil mi. Birbirinizle ilgili iddialarla ve geçmişinizle ilgili konuşmayı artık bırakıyorsunuz" diyerek Hikmet'e uyarıda bulundu.