Magazin Survivor’da dün akşam kim elendi? 23 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor’dan kim gitti?

Survivor’da dün akşam kim elendi? 23 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor’dan kim gitti?

Paylaş
Survivor’da dün akşam kim elendi? 23 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor’dan kim gitti?

Survivor’da 23 Mart Çarşamba akşamı bir dokunulmazlık oyunu ve eleme heyecanı daha yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için mücadele ederken, 5 eleme adayının yer aldığı ada konseyinin sonunda bir yarışmacı adaya veda etti. Peki, Survivor’da dün akşam kim elendi? 23 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı Survivor’dan kim gitti? İşte yanıt…

Survivor’da dün akşam yine nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu daha yaşandı. Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı ettiği mücadelenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan bir isim eleme adayı olurken, gecenin sonunda bir yarışmacı Survivor All Star’dan elendi. İşte 23 Mart akşamı Survivor’da yaşananlar…

Haberin Devamı

23 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

23 Mart’ta oynanan dokunulmazlık oyununu kazanan aynı zamanda 10 bin TL yakıt puan ile birlikte pirzola, salata, ekmek ödülünü de kazandı.

Kadınlar ve erkeklerin ayrı ayrı çıktığı parkurda yarışmacılar zorlu anlar yaşarken, kadınlarda ve erkeklerde dokunulmazlığı kazanan takım gönüllüler oldu. Böylelikle üçüncü tur oynanmadan ada konseyine geçildi.

BU HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

İlk eleme adayı ünlüler takımından Barış Murat Yağcı olurken, ikinci eleme adayı gönüllüler takımından Evrim oldu. 23 Mart’ta oynanan son dokunulmazlık oyununun ardından dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Adem ve Bora eleme adayı oldu. Performans birincisi olan Atakan’ın Gizem Memiç’in ismini vermesiyle 5 eleme adayının ismi belirlenmiş oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR’DAN DÜN AKŞAM KİM ELENDİ?

Barış, Evrim, Adem, Bora ve Gizem’in aday olduğu gecenin sonunda en az oyu alarak Survivor’dan elenen isim Bora oldu.