Magazin Tom Cruise ve Christian Bale İstanbul'da!

Tom Cruise ve Christian Bale İstanbul'da!

Paylaş
Tom Cruise ve Christian Bale İstanbul'da!

Dünyaca ünlü yılduzlar Tom Cruise ve Christian Bale, İstanbul'a geldi. Cruise; 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' serisinin ikinci bölümünün çekimleri için filmin yönetmeni ile mekan incelemesi yaparken; Bale, turistik amaçlarla ülkemizi ziyaret etti.

ABD'li ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Christopher McQuarrie; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un başrolünü oynadığı Görevimiz Tehlike filmi için Türkiye'ye geldi.

Haberin Devamı

'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' filminin ikinci bölümünde bazı sahneleri Kapalıçarşı'da çekmeyi planlayan McQuarrie, ekibiyle birlikte mekan keşfi yaptı.

MEKAN İÇİN İNCELEME YAPTILAR

Ekip için dün kapalı olan tarihi çarşının kapıları açıldı. Ekip Kapalıçarşı'da gezerek incelemelerde bulundu.

2024'te vizyona girecek 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' için İngiltere, Malta, Güney Afrika ve Norveç çekim bölgeleri şeklinde planlanmıştı.

'BATMAN', KAPALIÇARŞI'NIN ÇATISINDA POZ VERDİ

Kapalıçarşı, Tom Cruise’un ardından bir başka Hollywood aktörünü daha ağırladı. 'Makinist', 'Batman', 'The Fighter' filmleriyle tanınan Christian Bale de önceki gün tarihi çarşıyı gezdi.

İstanbul’a turistik amaçlı gelen Christian Bale, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkarak fotoğraf çektirdi. Oscar’lı yıldızın fotoğrafı, Kapalıçarşı Yönetim Kurulu isimli bir sosyal medya hesabında paylaşıldı.

Haberin Devamı