Magazin Üç Kız Kardeş 54. bölümünde seyirciyi gözyaşına boğdu!

Üç Kız Kardeş 54. bölümünde seyirciyi gözyaşına boğdu!

Paylaş
Üç Kız Kardeş 54. bölümünde seyirciyi gözyaşına boğdu!

Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 19 Eylül Salı akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 54. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Nesrin'in ölümüyle dağılan Üç Kız Kardeş geri toplanabilecek mi?

Haberin Devamı

ÜÇ KIZ KARDEŞ YÜZLEŞİYOR

Sadık ve Nesrin'in geçirdiği trafik kazasından sonra birisinin yoğun bakımda diğerinin ise mezarda olması üç kız kardeşi birbirine daha çok bağlayacağına yüzleşmelerine neden oldu. Türkan, Derya ve dönüş ailesinin yıkımından birbirine sorumlu tutarken cenaze mevlidine gelen misafirler kardeş kavgasına şahit oldu.

SOMER İSKOÇYA'DA

Özer'in hastalanmasıyla birlikte Somer'i arayan Rüçhan, Somer'e dönmesi için çok baskı yaptı. Kiraz ile birlikte İskoçya'da yaşan Somer, dönemeyeceğini söyledi.

SADIK, KARTAL'I GERİ ÇEVİRİYOR

Türkan ile yuva kurmak isteyen Kartal, Türkan'ı Sadık'tan istemek için evlerine gitti. Söze giren Kartal, şoke olacağı bir yanıt aldı. Evlenmelerine izin vermeyen Sadık, Kartal'ı reddetti. Kartal ise hemen bulunduğu yeri terk etti.

Haberin Devamı

Duruma sinirlenen Türkan, babasından nedenini öğrenmek istedi. Sadık ise Türkan'ın 5 yıl geçmesine rağmen Somer'i unutmadığını söyledi.

TÜRKAN GEÇMİŞİ HATIRLIYOR

5 yıl önce Somer'in Kiraz için kendilerini terk etme sahnelerini hatırlayan Türkan, bütün yalvarmalarına rağmen sırf Kiraz'ı Mine'den korumak için Defne ve kendisini nasıl yüz üstü bıraktığını anımsadı.

SOMER VE TÜRKAN'IN YOLLARI KESİŞİYOR

Defne'yle okula gitmek için yola çıkan Türkan, virajı almasıyla birlikte Somer ile burun buruna geldi. İkisinin de ani fren yapması kazayı engelledi. Türkan'ı gördüğüne çok şaşıran Somer arabadan inip hemen yanına gitse de Türkan hızlıca kaçmayı tercih etti.

SOMER, MİNE'Yİ ZİYARET EDİYOR

Kirazı kaçırma girişiminden sonra Mine'yi akıl hastanesine yatırtan Somer, Ayvalık'a gelmesiyle birlikte ilk işlerinden birisi de Mine'yi ziyaret etmek oldu. Mine'nin durumunu iyi görmeyen Somer, Mine'nin kendisini toparlaması için öğütler verip uymasıyla Kiraz'ı yanına getireceğini söyledi.

3 KORMAN ÇOCUĞU AYNI OKULDA

Ayvalık'a geri dönen Somer, kızı Kiraz'ı bilmeden Defne'nin olduğu okula yazdırdı. Türkan ve Somer'in durumdan haberi yoktu. Derya'da yine bilmeden oğlunu aynı okula verdi.

Derya'nın oğlu Efe ilk gün okula uyum sağlayamadı ve ağlamaya başladı. Sadık ise Defne'yi almaya gittiği sırada ağlayan Efe'yi görünce istemsizce şefkat gösterip güldürmeye çalıştı. Sadık bilmeden torununu sevdi.

SOMER KIZINA KAVUŞUYOR

Sadık torunu Defne'yi okuldan alınca parkta babaannesi ve dedesiyle buluşturdu. Torununu öpüp koklayan Rüçhan, Defne'nin karşısına babası Somer'i çıkardı.

Haberin Devamı

Somer'i gören Defne çok korktu ve kaçtı. Defne'nin peşinden koşan Somer arabanın çarpmasına son anda engel oldu.

TÜRKAN YEĞENİNİ SEVİYOR

Kızını okula bırakan Türkan, bilmeden Derya'nın oğlu Efe'yi sevdi. Derya gelince bütün işler değişti. Derya'nın oğlunu seven Türkan, yeğenini gördüğüne mi yoksa Derya'yı gördüğüne mi sevineceğini bilemedi.

Derya Efe'yi kızarak yanına çağırıp yabancılarla görüşmemesi gerektiğini söyleyince hayal kırıklığına uğradı. Hiç bir şey demeden uzaklaşan Türkan soluğu annesinin mezarlığında aldı.

DÖNÜŞ LÖSEMİ HASTASI

Dönüş'ün babaannesi Rüçhan'ı arayıp sağlık durumunun pek iyi olmadığını söyledi. Rüçhan ise sabahı ilk saatlerinde Eskişehir'e giderek Dönüş'ü aldı ve hastaneye götürdü. Tahlilleri yaptıran Rüçhan, Dönüş'ün lösemi olduğunu öğrendi.

SOMER VE TÜRKAN YAN YANA

Akşam Defne'yi uyuttuktan sonra Somer ile mekanları olan sahile giden Türkan, Somer ile karşılaştı. O sırada Kartal da Türkan'ı takip ediyordu.

Haberin Devamı

Somer ile Türkan konuşmaya başlayınca Kartal daha net duyabileceği bir alana geçti. Somer, Türkan'a unutup unutmadığını sorduğunda Türkan'dan "Unutmadım Somer" cevabını aldı. Konuşmaları duyan Kartal bir hayli sinirlendi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 54. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.