Magazin Veda Mektubu'nun finalinde mutlu son!

Veda Mektubu'nun finalinde mutlu son!

Paylaş
Veda Mektubu'nun finalinde mutlu son!

Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun 24. bölümü 21 Ağustos Pazartesi günü ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. Veda Mektubu dizisinin 24. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Evlendiği günden beri bir türlü yüzleri gülmeyen Aslı ve Mehmet mutluluğu 6 yıl sonra yakaladı.

Haberin Devamı

HATİCE, ASLI'YI KAÇIRIYOR

Aslı ve Mehmet'in çocuklarının olması ve Mehmet'in Hatice ve ailesini evden göndermesi Hatice'yi günden güne delirtti.

Aslı'nın karşısına çıkan Hatice, Aslı'yı silah zoruyla tenhaya götürdü. Hatice'nin Aslı'yı takip ettiğini bilen Mehmet, Aslı'nın peşine düştü. Aslı ve Hatice'yi bulan Mehmet, Hatice'nin Aslı'ya silah doğrulttuğunu görünce çılgına döndü.

Yanlarına koşan Mehmet, Hatice'yi ikna etmek için uğraştı.

BESTE VE MAHMUT EVLAT EDİNMEK İSTİYOR

Beste'nin çocuk sahibi olmayacağını bilen Mahmut, hem ailenin büyümesi için hem de Beste'nin annelik duygusunu tatması için evlat edinmek için başvuru yapmaya gitti.

Bir yanı sevinç bir yanı ise buruk olan Beste nasıl tepki vereceğini bilemedi.

NEVZAT TUTUKLANIYOR

Hatice'ye ulaşamayan Nevzat ve eşi, Hatice hakkında konuşurken kapının çalmasıyla irkildiler. Polisleri karşılarında görünce başta Hatice'ye bir şey olduğunu sandılar. Sonradan Nevzat'ın tutuklanacağını anlayınca eşi olup biteni tahmin etti.

Haberin Devamı

Birden çok suçtan yargılanan Nevzat, nöbetçi savcı tarafınca tutuklandı.

HATİCE, MEHMET'İ VURUYOR

Aslı'yı vurmak isteyen Hatice, bir anda Aslı'nın kaçmasıyla istemeden Mehmet'i vurdu. Ne yapacağını şaşıran Aslı ise yardım çığlıkları atmaya başladı.

Olay yerinden kaçan Hatice çantasından çıkardığı pozitif gebelik testine bakıp "sana çok iyi bakacağım bebeğim" diyerek göbeğini sevdi ve olay yerinden uzaklaştı.

ASLI BAYILIYOR

Hastanede Mehmet'in ameliyattan çıkmasını beklerken Aslı'nın sinirleri iyice yıprandı. Hatice'nin annesini de karşısında görünce çılgına döndü. Çok sinirlenen Aslı bağırırken bir anda kendisini yerde buldu.

Müşahede odasına alınan Aslı'nın da bebeğinin de durumunun iyi olduğu öğrenildi.

MEHMET AMELİYATTAN ÇIKIYOR

Aslı hasta yatağında dinlenirken müjdeli haber geldi. Mehmet'in ameliyattan çıktığını söyleyen Mina, Aslı'nın heyecanlanmasına neden oldu.

Doktorları ikna edip yoğun bakıma giren Aslı, Mehmet ile uzun uzun dertleşip güç vermeye çalıştı.

HATİCE OLAY YERİNDE

Mehmet'i hastanede ziyarete giden Hatice ilk annesine yakalandı. Bir şekilde annesinden kaçmayı başaran Hatice, Mehmet'in yanına eşiymiş gibi girip Mehmet'i gördü. Mehmet'ten çocuğu olacağını söyleyen Hatice, Aslı'ya da yakalandı. Aslı'dan da kaçmayı başaran Hatice kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

MEHMET TABURCU OLDU

Sağlık durumu iyiye gitmeye başlayan Mehmet hastaneden taburcu oldu.

ASLI, ALANUR'UN HASTALIĞINI ÖĞRENİYOR

Mina ve Mehmet aralarında Alanur'un hastalığını konuşurken Aslı muhabbete kulak misafiri oldu. Duyduklarına şok olan Aslı ne yapacağını şaşırdı. Annesinin beyninde tümör olduğunu öğrenen Aslı annesinin yanına gitmek istedi.

HATİCE EVİ YAKIYOR

Karlı ailesinin evine kaçak giren Hatice, annesinin Hatice'den utandığını ve Mehmet ve ailesiyle vedalaştığını görünce daha da hırslandı. Karlı ailesinin evine benzin döken Hatice, Mehmet'e seslenip bahçeye çağırdı.

Bütün aile bahçeye çıkıp Hatice ikna etmeye çalıştı. Bir şekilde Hatice'yi ikna eden Karlı ailesini artık mutlu günler bekliyor.

6 YIL SONRA

Hayatlarını düzene sokan Karlı ailesi mutluluk içinde kızlarıyla birlikte güçlü bir aile bağı kurup yaşamaya devam etti.

VEDA MEKTUBU FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.